Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №407 від 30.07.2009p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477
Додати у "Закладки"

Головна (Просто цікава газета) "Рівне-Ракурс"

Актальні ціни на бензин, дизель.
Олас - якісне пальне.

  Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"


  ¤ Ракурс подій

  ¤ Ракурс політики

  ¤ Ракурс економiки

  ¤ Ракурс здоров'я

  ¤ Ракурс культури і освіти

  ¤ Ракурс спорту

  ¤ Ракурс кримінальний

  ¤ Ракурс житейський

  ¤ Ракурс інтимний

  ¤ Ракурс мандрівника

  ¤ Ракурс незвичайного

  ¤ Ракурс добрих порад

  ¤ Ракурс розваг


Пошук

RSS
Архів «РР»:
Червень 2019p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
     1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
Липень 2019p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31


#Господиням

Збережемо шматочок літа в банці

Збережемо шматочок літа в банці

Скористайтеся нашою підбіркою рецептів смачних заготовок, і вітаміни та поживні речовини літніх дарів будуть з вами протягом року.

“Ягода здоров’я” (варення-желе зі смородини)

Інгредієнти: смородина - 3 кг, цукор - 1 кг, апельсини - 3 шт., лимони - 2 шт. або лимонна кислота - 3 ч. л., ванілін - 2 пакетики, желатин - 2 пакетики по 50 г.

Спосіб приготування: ягоди помити, перебрати, засипати цукром і лишити на 6-8 годин. Апельсини та лимони помити, пропустити через м’ясорубку (разом зі шкіркою) і додати до смородини. Варення проварити 20 хв. Додати ванілін, желатин, старанно перемішати і проварити ще 1 хв. Розкласти в підготовлені банки і закатати.

Абрикосовий джем

Інгредієнти: абрикоси - 1 кг, цукор - 900 г, кислота лимонна - щіпка.

Спосіб приготування: абрикоси вимити, розрізати навпіл і видалити кісточки. Скласти половинки в каструлю, залити водою так, щоб вона тільки покривала плоди. Варити на середньому вогні, поки абрикоси не стануть м’якими. Потім протерти через сито. Залити масу в каструлю, додати цукор і лимонну кислоту, варити 1,5 години, постійно знімаючи пінку. Гарячий джем розлити по стерилізованих банках, закрити і поставити у темне місце.

Царське варення з агрусу

Інгредієнти: агрус (великий) - 1 кг, цукор - 1 кг, листя вишні - 100 г, горілка - 50 мл, кислота лимонна - 1 ч. ложка, ваніль - 0,5 ч. ложки.

Спосіб приготування: агрус вимити, відрізати кінчики. Кожну ягоду надрізати збоку і видалити насіння. Скласти у великий полумисок, залити крижаною водою і поставити в прохолодне місце на 5-6 годин, після чого воду злити. Вишневе листя промити, скласти в сотейник, влити 5 склянок води, додати лимонну кислоту і на середньому вогні довести до кипіння. Зменшити вогонь, дати покипіти 5 хв. Відвар процідити в каструлю. Додати у відвар цукор, поставити на вогонь і розмішувати, поки цукор повністю розчиниться. Довести сироп до кипіння, додати горілку та ваніль, перемішати. Залити киплячим сиропом ягоди агрусу, дати настоятися 15 хв. Вилити ягоди з сиропом у каструлю, довести до кипіння і проварити 10 хв. Кипляче варення розлити у пастерилізовані банки, герметично закрити.

Сире варення з чорниці

Інгредієнти: чорниці - 1 кг, цукор - 1,5 кг.

Спосіб приготування: ягоди ретельно промити й обсушити на паперових рушниках. Змішати ягоди з цукром, пропустити через м’ясорубку і розкласти у простерилізовані банки. Закрити і поставити на зберігання.

Варення з кабачків

Інгредієнти: кабачки - 1 кг, цукор - 1 кг, лимон - 2 шт.

Спосіб приготування: кабачки вимити, очистити від шкірочки і нарізати невеличкими шматками. З великих кабачків видалити насіння. Лимони вимити і нарізати невеликими шматками, скласти нарізані кабачки і лимони в широку каструлю, засипати цукром і лишити на 1 годину, потім поставити каструлю на середній вогонь і довести до кипіння. Зняти з вогню і дати охолонути до кімнатної температури. Знову поставити на вогонь, довести до кипіння, а потім дати охолонути. Повторити цю процедуру ще раз. Розлити кипляче варення по стерильних банках. Закрити кришками.

Варення з яблук і чорної cмородини

Інгредієнти: яблука - 200 г, чорна смородина - 200 г, цукор - 400 г, вода - 250 мл.

Спосіб приготування: смородину перебрати, помити, обсушити. Яблука порізати дольками, серцевину видалити. З цукру та води приготувати сироп, додати яблука і варити 5-6 хвилин, знімаючи пінку. Потім додати смородину, обережно перемішати і трохи поварити на малому вогні до загустіння. Ще гаряче варення розлити в підготовлені банки і закатати.

30.07.2009


Переглядів: 270

Версія для друку

Коментарі (0):


Система Orphus
<<- Попередня статтяНаступна стаття - >>

Додайте коментар:

защитный код

Анонсовані статті свіжого № 922 від 18.07.2019p.
¤ 
«Верес» обіграв «Поділля» у Млинові

«Верес» обіграв «Поділля» у Млинові

На стадіоні «Колос» у Млинові «Верес» 13 липня обіграв хмельницьке «Поділля». У цьому матчі зіграли 9 потенційних новачків. У тому числі - Віталій Микитин та Юрій Іваночко, які нещодавно приєдналися до табору команди. Обоє вже виступали за рівнян у сезоні 2017-2018....

¤ 
На виборах українці зможуть проголосувати як з ID-карткою, так і з паспортом-книжечкою

На виборах українці зможуть проголосувати як з ID-карткою, так і з паспортом-книжечкою

ID-картка або паспорт-книжечка є підставою для отримання виборчого бюлетеня особами, яким на день виборів виповнилося 18 років та яких включено до списків виборців....

¤ 

Як стримати розростання небезпечного борщівника на Рівненщині?

В останні два роки на Рівненщині спостерігається тенденція до збільшення розповсюдження борщівника Сосновського....

¤ 
У Рівному відбувся Чемпіонат міста зі спідвею*

У Рівному відбувся Чемпіонат міста зі спідвею*

13 липня у Рівному відбувся Чемпіонат міста зі спідвею. На доріжці рівненського мототреку виступили гонщики у класах мотоциклів 125 см.куб. та 500 см.куб. Організатором змагань виступило КЗ “Рівненський міський спортивно- технічний клуб”....

¤ 
Аграрії Рівненщини жнивують

Аграрії Рівненщини жнивують

Нині збирають ранні зернові та зернобобові, які засіяні на 201 тисячі гектарах, повідомляють у департаменті агропромислового розвитку Рівненської ОДА....

¤ 
На березі річки Корчик влаштували народні гуляння

На березі річки Корчик влаштували народні гуляння

«Зелене Купало в літо упало» - саме під такою назвою влаштували тематичний фестиваль на Кореччині на березі річки Корчик....





Найпопулярніші 15 статей:

1. Розшифровка аналізу крові: [841] (14123)
2. Моє місто - найкраще [427] (5867)
3. Як правильно приймати вітаміни? [749] (5534)
4. Секс із мусульманином [271] (4885)
5. Авокадо - це фрукт чи овоч? [318] (4747)
6. Секрети ігрових автоматів: як грати і вигравати? [755] (4355)
7. Догляньте мене до смерті [278] (4342)
8. ЧИ ВАРТО РОБИТИ ПОКУПКИ ДО НАРОДЖЕННЯ ДИТИНИ? [519] (4307)
9. Первентин - легальний наркотик нового покоління [345] (3995)
10. Як позбутися шпори на п’яті [850] (3177)
11. Якщо у сні приснився вуж [219] (3003)
12. Біснуватих везуть у Рогачів [256] (2937)
13. Коли розпочинати садити городину [599] (2805)
14. Розклад руху автобусів [253] (2754)
15. Яйце-райце, в чому твоя сила? [257] (2704)

ТОП-15 свіжого номера:

1. На Рівненщині влаштували середньовічний фестиваль під відкритим небом (119)
2. Час будувати* (113)
3. Андрій Полтава: Голосуйте на виборах по 153 округу за Віталія Ундіра, бо він справжній патріот* (112)
4. Віталій Гайдукевич: У Віталія Ундіра багато цікавих та корисних для громади проектів* (111)
5. Британців обурила вартість ремонту в маєтку Меган Маркл і принца Гаррі (110)
6. Кожен втрачений відсоток голосів, відданих за непрохідні партії та кандидатів у округах, додасть депутатських мандатів проросійським силам* (108)
7. Вихователі дитсадків отримали таку ж відпустку, як і вчителі – її видовжили до 56 днів (108)
8. У Костополі в ДТП загинув велосипедист (106)
9. Водій із Житомирщини травмувався у ДТП на Рівненщині (106)
10. До авто кандидата в депутати прикріпили страйкбольну гранату (106)
11. ДТП за участю чотирьох авто: травмувалося шестеро осіб (105)
12. «Веселі старти» визначили своїх переможців (104)
13. Відомі рівняни підтримують Олексія Муляренка* (104)
14. Стало відомо, скільки витратила королівська родина за рік (104)
15. Чоловіка, у господарстві якого підірвалися діти, взяли під варту (103)




 Партнери 
 
Рекламная газета "Об`ява" Перший інформаційний канал Украина онлайн
Google+
 Газета 
 

Реклама в газеті | Лист редакторові | Експорт | RSS | Передплата газети

Про нас | Відгуки | Разсилка | Реклама на сайті| Реклама в газеті

© 2001-2018 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(0362) 62-31-31, (098)0565477. Всi права збережено.


 Інформація 
 
Головний редактор - Конєв В.Л.,
тел.(0362) 62-31-31, (098)0565477

Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється

Наші сайти:
Об'ява
Pika.rv.ua
IРА Ракурс