Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №408 від 05.08.2009p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Калейдоскоп подій

Впав на вила

Помер у реанімаційному відділенні житель с.Івачкове Здолбунівського району, 39-річний Сергій. Чоловік загинув, отримавши травму. Він впав на вила під час розвантажування сіна.

Крадуть з магазинів

17-річний житель селища Зарічне Вадим намагався викрасти із місцевого супермаркету пляшку коньяку. Горе-крадія затримав продавець.

46-річний Василь із селища Рокитне також хотів поцупити пляшку горілки із місцевого магазину. Йому завадило пильне око охоронця. Чолов’яга вибрав марку “Неміров”.

У селян зникають коні

31 липня у селі Іванівна Корецьго району невідомі зловмисники викрали коня. Наступного дня схожа крадіжка сталася у жителя села Зоряне Млинівського району. Сума збитків становить більше 4 тисяч гривень. 2 серпня аналогічний випадок стався поблизу с.Одринки Сарненського району. З пасовища зник кінь. Причетним до цього виявився 15-річний місцевий хлопчина.

Збив на смерть велосипедиста

1 серпня у Березному водій автомобіля “Ауді”, 26-річний Андрій наїхав на велосипедиста, який їхав у попутному напрямку та раптово повернув ліворуч.

Внаслідок ДТП велосипедист загинув на місці пригоди.

Спочатку барсетка, згодом - велосипед

31-річний житель села Ужинець Млинівського району Юрій викрав барсетку з особистими документами та грошима, що належать 29-річному Петру, жителю районного центру, та мобільний телефон водія маршрутного таксі “Рівне-Пугачів”, 26-річного Ігоря. Крім цього, під тиском незаперечних доказів Юрій зізнався у крадіжці велосипеда, що належить заступнику директора Млинівської загальноосвітньої школи.

Кому гроші, а кому - комбайни

Млинівська міжрайонна прокуратура порушила кримінальну справу за фактом заволодіння керівниками одного із товариств, шляхом обману та зловживання довірою, чужим майном в особливо великих розмірах (ч.4 ст.190 КК України).

- Керівники товариства отримали у квітні 2008 року в лізинг 10 зернозбиральних комбайнів “КЛААС Мега”, - розповідає заступник Млинівського міжрайонного прокурора Микола ГРИЦИШИН. - Однак половину забрали собі та розпорядилися на власний розсуд. У результаті шахрайських дій інше товариство, з яким було укладено договір лізингу, отримало матеріальну шкоду на суму 7,9 мільйонів гривень.

05.08.2009Любов РОМАНЮК



Рівне-Ракурс №10 від 05.08.2009p. 
На головну сторінку