Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №408 від 05.08.2009p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Новини Рівного

Володимир Хомко - шостий

Міський голова Рівного Володимир Хомко посів шосте місце у рейтингу “Найвпливовіші люди Рівненщини”, який проводило всеукраїнське видання “Коментарі”. Для об’єктивності рейтингу розробили анкету, яку мали можливість заповнити вісім тисяч респондентів по всій Україні. У топ-двадцятку Рівненщини увійшли: Олександр Абдулін, Віктор Матчук, Микола Голомша, Олександр Данильчук та інші.

Одружуються навіть у 81 рік

З початку року в Рівному зареєстровано 745 шлюбів та 369 розлучень. Попри те, що найчастіше одружуються пари віком 20-24 роки, двом нареченим (жінкам) суд знизив шлюбний вік. За словами головного спеціаліста-економіста Головного управління статистики Олени ЗАЙКО, наймолодшій нареченій було 16 років, нареченому - 18 років, найстаршим - 73 та 81 рік відповідно.

У Рівному кидалися клавіатурами

Справжнє свято організували поблизу торгово-розважального центру “Чайка” для системних адміністраторів. Нагадаємо, що своє професійне свято систадміни відзначають в останню неділю липня.

Отож, фахівці інформаційних технологій мали нагоду позмагатися в киданні клавіатур, системних блоків на відстань та взяти участь у інших конкурсах.

“Юзер-2009”, тобто той, хто як найдалі кинув клавіатуру, а саме на понад 50 метрів, отримав пож-иттєвий безкоштовний доступ до Інтернету.

Число ПП зростає

Сьогодні на податковому обліку у Державній податковій ін-спекції Рівного перебуває 8 тисяч 415 юридичних осіб. Це практично на 300 більше, ніж торік, оскільки поряд із ростом кількості юридичних осіб, 71 з них - припинив свою діяльність. Збільшилося і число підприємців-фізичних осіб: з 20 тисяч 647 у минулому році до 21 272 у поточному.

Працюють у кризу

Незважаючи на складні економічні умови, в яких опинилися місцеві виробники, попит на їхню продукцію таки є. З початку року вони продали товарів на загальну суму 1,412 мільярда гривень. Найбільший обсяг реалізації за хімічною та нафтохімічною промисловістю, машинобудуванням, виробництвом харчових продуктів та напоїв.

На гарячу воду поки не сподівайтеся

Першого серпня в оселях рівнян так і не з’явилася довгоочікувана гаряча вода. Ця послуга відкладається на невизначений термін.

У міському управлінні житлово-комунального господарства запевняють, що готові “відкрити вентиль”, проте й досі не знають, чи виділить Нацбанк кредит на погашення газових боргів теплопостачальних підприємств Рівного. Нагадаємо, що КМУ дав гарантії на отримання 23 мільйонів гривень кредиту “Комуненергії” і “Теплотранссервіс”.

Конкурс на кращий гімн

Влада Рівного оголосила конкурс на кращий гімн міста. Можливість відзначитися є у всіх без винятку.

05.08.2009Любов РОМАНЮК



Рівне-Ракурс №10 від 05.08.2009p. 
На головну сторінку