Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №409 від 17.08.2009p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Спорт для всіх

Фестивалили та змагалися

Традиційний Всеукраїнський пісенно-екологічних фестиваль “Біле озеро” проходив у перші дні серпня на Рівненщині.

У рамках заходу обласний центр фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх” провів четвертий обласний спортивно-масовий фестиваль “Рух заради здоров’я”, у якому взяли участь понад триста п’ятдесят осіб, які демонстрували свої спортивні вміння, за що переможці і призери отримали цінні винагороди, медалі та дипломи обласного центру “Спорт для всіх”.

Щороку до участі у фестивалі залучається все більше і більше населення.

Усі бажаючі виявляли власні здібності у змаганнях із шашок, волейболу, міні-футболу, стрітболу, пляжного волейболу, пляжного футболу, дартсу та перетягування линви.

До участі у турнірі залучалося населення різних вікових груп, а особливо молодь, адже програма фестивалю була настільки насичена, що кожен обирав собі той чи інший вид спорту - змагатися у влучності, спритності, витривалості.

Команди-учасниці стартів були спонтанними, усі спортсмени були представниками різних міст і сіл. Та подібний бар’єр не завадив любителям активного відпочинку почуватися справжньою командою у грі з пляжного футболу чи волейболу – їх об’єднувало бажання перемогти.

Усі переможці та призери заходу нагороджувалися офіційно на сцені під час святкового концерту.

17.08.2009Роман СВИРИДА



Рівне-Ракурс №10 від 17.08.2009p. 
На головну сторінку