Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №409 від 17.08.2009p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Арешт

Крав, щоб погасити борги

Таємниче зникнення чималої суми готівки з каси рівненської філії “Державного ощадбанку України”, а разом з нею й одного із працівників викликало неабиякий резонанс. Одночасно із тим, як банк звернувся до міліції із відповідною заявою, правоохоронці почали отримувати скарги від громадян, у яких 27-річний заступник начальника кредитного відділу “Ощадбанку” Андрій Ільчук позичив гроші. Загальна сума, якою заволодів даний громадянин, становила понад три з половиною мільйона гривень. Тому його негайно оголосили в розшук.

Андрій працював в “Ощадбанку” лише більше року. До цього він встиг змінити кілька місць роботи, де з невідомих причин так і не зміг “прижитися”. Від “Ощадбанку” він отримав кредит на житло у розмірі мільйона гривень. За цей час встиг придбати два автомобілі. Нікого не насторожувало, що молодий банкір живе на “широку ногу”, отримуючи при цьому невисоку зарплатню.

У передобідню пору 30 червня він узяв у касира банку всю виручку - 95 тисяч доларів США та 81 тисячу євро та… зник.

- Чоловік тривалий час переховувався в Євпаторії, - зауважує начальник УМВСУ в Рівненській області Ярослав ГОЛОМША. - Наразі його доставили до Рівного. Проводиться слідство та встановлюються інші факти шахрайства, які мали місце у його службовій діяльності. За вже відомими порушені кримінальні справи за ч.5 ст.191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем в особливо великих розмірах), та ч.4 ст.190 (шахрайство в особливо великих розмірах) Кримінального кодексу України.

Коштів, які привласнив підозрюваний, правоохоронці поки що не відшукали. Однак наразі вони вже встановили місця, куди Андрій повертав свої особисті борги, а також те, яким чином витрачав чужі гроші.

17.08.2009Любов РОМАНЮК



Рівне-Ракурс №10 від 17.08.2009p. 
На головну сторінку