Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №409 від 17.08.2009p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Жах, що коїться!

Вона йому останній шанс, а він її - ножем у груди

Вона йому останній шанс, а він її - ножем у груди

7 серпня 30-річна дубенчанка Олена стала круглою сиротою. Рівно рік тому від туберкульозу помер її батько, матері ж судилося зустріти лише світанок роковин його смерті… й загинути від ножа у руках свого нового коханого Олександра.

Коли оператори АЗС “ОККО” на вулиці Грушевського в Дубно побачили чоловіка із подряпаним обличчям, що зайшов до приміщення, спершу хотіли виставити його за двері. Але той ошелешив їх несподіваним зізнанням: “Я убив жінку…”

- Сьомого серпня о 7.25 надійшло повідомлення про те, що на місцеву АЗС звернувся чоловік, який зізнався у нанесенні ножових поранень своїй співмешканці, внаслідок яких остання померла, - розповів інспекторам ВЗГ УМВСУ в Рівненській області перший заступник начальника Дубенського МВ Володимир НАЗАРЧУК. - На місці пригоди слідчо-оперативна група побачила тіло молодої жінки без будь-яких ознак життя.

З’ясувалося, що на кілька годин раніше наряд міліції вже побував за цією адресою. Близько пів на четверту ночі сусіди заявили, що Олександр затіяв сімейну сварку та чинить психологічне насильство над своєю співмешканкою.

- Євгенія вийшла до працівників міліції і розповіла, що ніяких претен-зій до Олександра, який проживає разом із нею, не має, - коментує Володимир Назарчук.- Тож підстав затримувати чоловіка не мали.

А жінка, “покривши” коханого, поплатилася за це своїм життям.

Після того, як Олександр розповів про вбивство, він повернувся додому і випив пляшку “Приморського”. За кілька хвилин на порозі квартири з’явилися правоохоронці. Чоловік заперечувати не став і все виклав, як на духу. Щоправда, спершу трохи плутався у подробицях. Згодом 50-річний дубенчанин почав плакати, розповідаючи свою версію історії життя із загиблою…

- Мешкав з Євгенією з січня 2009 року, - пригадує Олександр. - Спочатку все було нормально, а потім вона почала випивати та товаришувати із “неправильними” людьми. Я був проти цього, адже любив її, тому у нас часто виникали скандали і бійки. Того дня до неї прийшла знайома, а згодом завітали й друзі. Вона випила з ними. Я ж був тверезим до того моменту, доки її не зарізав. Сталося усе не через безпідставні ревнощі, я її застав…

За словами рідних і сусідів, Олександр постійно бив Євгенію. Пригадують, що не минуло й двох тижнів, відколи вони зійшлися, як жінка почала ходити у синцях. Неодноразово новий “тато” піднімав руку й на Оленку. Тому дівчинка фактично не мешкала вдома. Вона розповідає, що чоловік постійно ревнував маму до всіх і кожного, навіть… до неї. Коли ж Оленка нещодавно приїхала до Євгенії, між ними відбулася серйозна розмова. Дівчина поставила маму перед вибором: або Олександр, або вона. І тоді жінка пообіцяла: “Ще раз він до мене руки простягне - вижену. Даю йому останній шанс, може, виправиться, замислиться…”

Та Олександр скористався цим шансом на свій розсуд, за що тепер йому “світить” від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

17.08.2009Любов РОМАНЮК



Рівне-Ракурс №10 від 17.08.2009p. 
На головну сторінку