Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №409 від 17.08.2009p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Засідання виконкому

Бюджет: підсумки І півріччя

На останньому засіданні виконавчого комітету Рівненської міської ради підсумували виконання міського бюджету за шість місяців 2009 року. Як розповів начальник управління та фінансів Віктор ШУЛЬГА, у І півріччі цього року бюджет міста Рівного виконано за доходами в сумі 239021,9 тисяч гривень, за видатками - 256 536,1 тисяч гривень.

Завдяки бюджету вдалося забезпечити виплату заробітної плати та відпускних працівникам соціально-культурної сфери, оплату енергоносіїв, поточних видатків на утримання житлово-комунального господарства.

Громадяни скаржаться колективно

Рівняни стали частіше звертатися до Рівненського міськвиконкому зі своїми проблемами. За інформацією начальника відділу звернень громадян апарату ради та виконкому Ангеліни ГІЛЬ, впродовж першого півріччя 2009 року до них надійшло 3178 письмових та усних звернень, що на 390 більше, ніж у відповідний період минулого року.

Найбільше питань розглянули спеціалісти управління житлово-комунального господарства, земельних відносин, праці та соціального захисту населення, містобудування та архітектури, відділ з обліку та розподілу житла міськвиконкому.

Прикметно, що кількість повторних звернень зменшилася у три рази, а колективних – побільшало. Це означає, що мешканці стали більш активними і зацікавлені у спільному вирішення своїх проблем.

Розважатимуться у дендропарку

Відтепер видовищні, розважальні, рекламні, спортивні, релігійні та культурно-просвітницькі масові заходи недержавного і не загального міського значення проводитимуться не лише на майдані біля стадіону “Авангард”, у парку культури і відпочинку ім.Т.Шевченка, а й у парку Перемоги та дендропарку “Ювілейний”.

Крім того, місце і порядок проведення масових заходів під час святкування визначних подій, загальнодержавних та релігійних свят України, релігійних заходів, міських та обласних свят і подій визначатиметься окремим розпорядженням міського голови.

17.08.2009



Рівне-Ракурс №10 від 17.08.2009p. 
На головну сторінку