Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №410 від 19.08.2009p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#На дозвіллі

Визначився чемпіон із лазертагу

Визначився чемпіон із лазертагу

Змагання із популярної нині у місті гри - лазертагу відбулися минулої неділі на Меморіалі Слави під патронатом клубу екстремального відпочинку “Барс”.

Основна частина акції пройшла в дружніх пострілялках, а під кінець дня відбулися так звані “безпрограшні змагання”, участь у яких взяли три імпровізовані команди: “Злюки-бобри”, “Червоні ліхтарики” та “Кікімори” (остання - виключно жіноча команда). Не обійшлося й без “рокіровок”, гравці іноді змінювали один одного та підтримували суперників, що стало підтвердженням заданої товариської атмосфери гри, хоча інтрига у турнірній таблиці змагань не зникала до самого їх завершення.

У результаті перше місце посіла команда “Злюки-бобри”, випередивши суперників усього на один бал, за що переможці і отримали сертифікат чемпіона закритого турніру з лазертагу.

Прикро, але навіть у таких дружніх змаганнях не обійшлося без травм. Один із учасників турніру, невдало приземлившись після стрибка, серйозно пошкодив обидві ноги. Травмованого одразу ж доправили до лікарні, де він отримав необхідну медичну допомогу.

Розповідає виконавчий директор клубу, Тетяна ДМИШ: “Гра була організована, як зустріч старих друзів клубу, хоча навряд “Барс”, якому лише півтора року, можна назвати “старим”. Ми вирішили зробити таку, “домашнього розливу” акцію, що так і називається: “Старий друг краще нових двох”, в якій задумали зібрати усіх, хто нам допомагав протягом усього існування клубу, як вияв своєї вдячності за підтримку.

Звичайно, усіх зібрати не вдалося. Кого рутина не відпустила, кого відпочинок затягнув, проте гра видалася вдалою, а атмосфера справді дружньою. Кожен із запрошених міг взяти з собою ще двох друзів, тому день цей приніс учасникам і нові знайомства, що, сподіваємося, надалі не вивітряться, а стануть міцними та яскравими”.

У найближчих планах клубу екстремального відпочинку “Барс” - організація дводенних змагань із лазертагу у Тараканівському форті (акція має відбутися на початку вересня). Крім того, клуб планує долучитися до святкування Дня Незалежності.

19.08.2009Роман СВИРИДА



Рівне-Ракурс №10 від 19.08.2009p. 
На головну сторінку