Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №410 від 19.08.2009p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Футбол

“Случ” – непереможний, “Верес” – безсмертний!

Нарешті стартувало друге коло чемпіонату області з футболу.

Березнівський “Случ” продовжив декларувати свої серйозні претензії на чемпіонство, впевнено перегравши у рідних стінах радивилівський “Сокіл” - 4:1.

Саме березнівчани зберігають одноосібне лідерство у турнірі. В активі “Случа” вже двадцять чотири очка.

“Славія” зуміла мінімально перемогти “Волинь-Цемент” і продовжує гонку за лідером.

Діючий чемпіон, оржівський “ОДЕК” в гостях розгромив ФК “Вельбівно” - 4:0.

Ще один претендент на чемпіонство у нинішньому сезоні, кузнецовський “Ізотоп-РАЕС” у звітному турі відпочивав. Матч “Хімік” - “Маяк” - перенесено на двадцять шосте серпня.

Тим часом перша обласна футбольна ліга втратила ще одного учасника чемпіонату. Якщо стартувало у змаганнях цього сезону дванадцять колективів, то наразі залишилося лише десять. Слідом за кузнецовським “Варіантом”, який зійшов з дистанції ще у червні, не зумів продовжити свої виступи у чемпіонаті “Штурм-Верес-2”.

Причина - більш, аніж зрозуміла. Головна команда, “Верес”, переживає надзвичайно важкий фінансовий період, тож усі сили керівництва клубу зараз кинуто саме на збереження даної бойової одиниці. Що ж до дублерів, то “Вересу-2” доведеться чекати кращих часів.

Усі очки, набрані обласними командами в іграх із “вересівцями”, анульовано.

Тим часом із табору головної команди області прийшла новина, що “Верес” все ж швидше живий, аніж мертвий.

Минулого тижня відбулася зустріч за участю міського голови Рівного Володимира Хомка, народного депутата Миколи Шершуна та президента Професійної футбольної ліги України, екс-футболіста “Вереса”, Святослава Сироти, де було вирішено, що клуб продовжить своє існування та виступи у другій лізі чемпіонату України з футболу.

Наступний матч чемпіонату “Верес” проведе 22 серпня в Іллічівську проти “Бастіона”.

Але повернемося до обласного футболу. Перший тур другого кола пройшов і у другій обласній лізі. Ігровий день виявився багатим на сюрпризи.

“Фіалка” на власному полі переграла лідера чемпіонату, костопільський “Горизонт” - 3:1. “Сатурн” на щойно відкритому власному стадіоні у Дядьковичах без шансів програв “Енергії” - 1:4. “РОКО” програв “МлинКову” - 1:3, а “Фортуна” в гостях обіграла “Полісся” - 3:2.

Після поразки “Горизонта” у другій лізі організувався дует лідерів - володимирецька “Енергія” та “Фортуна” із Омеляни мають по двадцять шість очок.

19.08.2009Роман СВИРИДА



Рівне-Ракурс №10 від 19.08.2009p. 
На головну сторінку