Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №410 від 19.08.2009p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Затримання

Зеки обирають одяг “від кутюр”

Головне - щоб костюмчик “сидів”

Про таких, як Віктор, кажуть: “Губа - не дура”. Любив він гарні речі, та через 15 років, проведених за ґратами, гідного заробітку знайти не зміг. От і вирішив вдягнутися “з голочки” задарма. Серед білого дня працівники роти патрульної служби Рівненського МВ УМВС затримали чоловіка… з краденим костюмом за півтори тисячі гривень.

Невідомого громадянина невеликого зросту помітили адміністратори “Будинку одягу”. Чоловік ніс новенький костюм під кофтою, до того ж - з вішаком. Прояснити ситуацію працівники торговельного центру попросили патрульних.

Коли правоохоронці влаштували затриманому тет-а-тет з продавцем відділу, жінка, навіть не дивлячись на вилучене, сказала, що саме він вкрав. Костюм висів другим у ряду, тому вона відразу помітила його зникнення.

Згодом Віктор зізнався працівникам міліції, що зайшов до відділу, за яким ніхто не наглядав, де відразу вибрав цей костюм, звернувши увагу на цінник та етикетку з розміром. Між іншим, того дня на ньому були ще й шикарні шкіряні черевики. Де він їх узяв, поки що невідомо.

- З’ясувалося, що Віктор, житель села Бистричі Березнівського району, був неодноразово засуджений судами України та Росії (здебільшого за крадіжки), - розповідає дільничний інспектор міліції Василь КУШНІРУК. - У 1999 році його на шість років позбавили волі за вбивство власного батька. На даний час вирішується питання щодо порушення кримінальної справи за фактом крадіжки.

Найімовірніше, що тепер Вікторові з його неабияким “послужним” списком доведеться носити щось скромніше, ніж костюм “від кутюр”, адже останній до кайданків навряд чи пасуватиме.

19.08.2009Любов РОМАНЮК



Рівне-Ракурс №10 від 19.08.2009p. 
На головну сторінку