Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №410 від 19.08.2009p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Перспектива

Нетрі майбутніх чемпіонів

Нетрі майбутніх чемпіонів

Умови, в яких тренуються теперішні та майбутні чемпіони Рівненщини, залишають бажати кращого. Такого висновку дійшли депутати обласної ради Олег Хомич та Ігор Пшеюк, відвідуючи спортивні споруди обласного центру.

- На Рівненщині практично немає жодного закладу, який би справді відповідав сучасним спортивним вимогам, - зазначає директор обласної ДЮСШ Сергій ШЕМОСЮК. - Юніори і досвідчені спортсмени тренуються в приміщеннях без ремонту, яким уже понад 50 років. Зали перевантажені, тому тренери змушені починати заняття о сьомій ранку, а закінчувати опівночі. Через відсутність належної матеріальної бази чимало перспективних спортсменів переїжджають до інших міст. А скільки потенційних чемпіонів нам не вдається розкрити…

Чи не найбільше “вражає” стан головної спортивної арени області - стадіону “Авангард”. Зруйновані трибуни, грибок у підтрибунних приміщеннях, дірявий дах, відсутність елементарних побутових зручностей, не кажучи вже про гідний спортивний інвентар… Умови, в яких спортсменам доводиться тренуватися, просто вражають. Тому доцільність побудови нового спортивного комплексу, який справді став би окрасою області й дозволив проводити в Рівному не лише місцеві, а й міжнародні змагання, не викликає сумнівів.

На думку Ігоря ПШЕЮКА, цілком реально до кінця року завершити усі питання із виділенням землі та її власністю, а відтак розпочати адаптацію проекту до місцевих умов. Адже допомогти з проектом споруди Рівненської обласної ДЮСШ погодилася влада Брестської області (Білорусь).

Нагадаємо, що минулої сесії депутати обласної ради вже виділили мільйон гривень на виготовлення проектно-кошторисної документації цього об’єкта.

19.08.2009Прес-служба Рівненської облради



Рівне-Ракурс №10 від 19.08.2009p. 
На головну сторінку