Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №411 від 26.08.2009p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Калейдоскоп подій

На місцевому ринку шукали вибухівку

19 серпня в обідню пору до чергового Рівненського міськвідділу надійшло анонімне повідомлення про вибуховий пристрій на вулиці Пересопницькій (район центрального ринку). Будь-яких вимог, які б завадили вибуху, анонім не висував.

На місце події виїхало 53 співробітники УМВС в області, 7 одиниць техніки, два працівники СБУ тощо. У результаті обстеження об’єкта вибухового пристрою не знайшли.

Потрапив під прес

У День Незалежності в Рівненській області під час тюкування соломи загинув 30-річний чоловік. Інцидент трапився о 18.30 на полі дослідного господарства “Городецьке” Володимирецького району. Мешканець с.Сварині, потрапивши під прес під час заготівлі соломи, від отриманих травм помер.

Корова забила людину

За словами матері 49-річного мешканця Зарічного Івана, 21 серпня її сина у хліві власного господарства вдарила корова. Із забійною травмою грудної клітки, верхньої повіки ока та підборіддя чоловіка доставили у реанімаційне відділення Зарічненської ЦРЛ, де він і помер.

Напилася та випала

Випала з балкона 3-го поверху і потрапила до реанімації 19-річна рівнянка. Працівники станції швидкої медичної допомоги госпіталізували дівчину із переломом кісток тазу. Наталя перебувала у стані алкогольного сп’яніння.

Свідоцтво видадуть під тиском прокуратури

Прокуратура Рівного зобов’язала директора ЗОШ №4 видати своєму випускнику Василю Огороднику свідоцтво про освіту. Стосовно директора порушено дисцип-лінарне провадження та скеровано для розгляду в управління освіти Рівненського міськвиконкому. У 2008 році Огородник здобув середню освіту на базі ЗОШ №4 екстерном. Однак документ він так і не отримав.

Аварія забрала життя людини

На автодорозі “Доманово-Ковель-Чернівці-Теребляче” водій автомобіля AUDI, який рухався другорядною дорогою зі сторони м.Рівне в напрямку Млинова, порушив правила проїзду перехресть. При виїзді на головну дорогу він не пропустив MERCEDES і… Внаслідок ДТП водія AUDI госпіталізували в реанімаційне відділення Млинівської ЦРЛ, водія автомобіля MERCEDES - у травматологічне відділення. На жаль, пасажиру авта-порушника допомога була вже непотрібна, він загинув на місці пригоди.

До лікарні - з допомогою брата

До Зарічненської ЦРЛ з будинку за місцем проживання госпіталізували 43-річного жителя райцентру Олега. У чоловіка була проникаюча різана рана живота, колото-різана рана передпліччя, постгеморогічна анемія важкого ступеня. Як з’ясувалося, тілесні ушкодження потерпілому вночі 22 серпня наніс брат - 56-річний мешканець Зарічного Іван.

26.08.2009Любов РОМАНЮК



Рівне-Ракурс №10 від 26.08.2009p. 
На головну сторінку