Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №411 від 26.08.2009p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Виставка

“Рівне: епізод 726”

Якщо на мить перетворити життя нашого міста на фільм, то можна почути, як асистент режисера, клацнувши в стоп-кадр, голосно промовляє: “Рівне: епізод 726”.

А якщо серйозно, то 726 років минає з тих пір, як з’явилася перша згадка про наше рідне місто. Подарунок ми обирали недовго, адже що може подарувати умілий фотограф молодому, сучасному та перспективному імениннику - звичайно, його власну фотографію.

Тож вітаємо тебе, рідне місто, і прийми від нас цей скромний, проте зроблений зі щирістю та любов’ю подарунок…

Щодня ми заклопотано поспішаємо, а іноді просто безцільно блукаємо заплутаними артеріями твоїх вулиць, дихаємо твоїм повітрям, а вечорами запалюємо вогники у твоїх будинках. Проте в круговерті днів не встигаємо вловити, як ти змінюєш сором’язливу посмішку літнього ранку на передосінній меланхолійний сум. За браком часу ми не помічаємо, як змінюються твої барви, за тягарем проблем, неперервним ланцюгом власних думок ми так рідко дивимося в очі випадковим перехожим…

Ти ростеш, змінюєш своє обличчя. На місці стареньких будиночків виростають модернові споруди, торгові центри, розважальні комплекси.

А головне - ми завжди хочемо чути сміх дітей у твоїх дворах, бачити, як закохані пари поспішають на останні сеанси кіно, помічати посмішки на обличчях рівнян…

Місто дитинства, місто юності… Яким ти було і яким станеш через роки?

А таким залишишся в пам’яті назавжди…

Переглянути “кадри” з життя рідного міста запрошує фотоклуб “White rabbit” на виставці, яка відкрилася 21 серпня у галереї О.Купчинського і діятиме до 15 вересня.

26.08.2009



Рівне-Ракурс №10 від 26.08.2009p. 
На головну сторінку