Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №411 від 26.08.2009p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Новини області

Не скорочуйте кількість маршруток

З проханням не скорочувати кількість транспортних засобів на маршруті “Рівне ПВА “Залізничний”-Квасилів” звернулася РОГО “Комітет виборців України” до ГУ промисловості та розвитку інфраструктури Рівненської ОДА.

Вважають, що зміни призведуть до того, що кількість пасажирів, яких зможуть перевозити на посадочних місцях автобуси, змен-шиться з 14450 до 9558. В організації сподіваються, що в результаті буде прийняте рішення, в якому насамперед будуть враховані інтереси та потреби пасажирів.

На Рівненщині будуть нові школи

Відкриття першої черги школи в селі Глинне Рокитнівського району заплановане на 1 вересня 2009 року. У листопаді ж планується відкриття перших черг шкіл в селі Тинне Сарненського та Шпанів Рівненського районів. Фінансування спорудження школи у селі Глинне проводиться коштом обласного бюджету. Школи у Тинному та Шпанові будують за рахунок районних, обласного та Державного бюджетів.

У Рівному стартує “Парк-Сервіс”

З 1 вересня розпочинає роботу нове міське комунальне підприємство “Парк-Сервіс”. За словами Володимира ХОМКА, воно контролюватиме роботу всіх майданчиків для паркування автотранспорту, а також сприятиме наповненню місцевого бюджету, оскільки дотепер ця цифра була невідома.

Самооборонці подарували бензопилку

Інструмент подарували національному музею-заповіднику “Поле Берестецької битви”. Як вважають активісти “Народної Самооборони”, подарунок буде корисним для працівників музею і допоможе ефективніше впорядковувати територію заповідника.

Риють до 1 вересня

Для підвищення надійності електропостачання та попередження аварій у електричних мережах ЗАТ “Ей-І-Ес Рівнеенерго” проводитиме земляні роботи, облаштування траншеї для кабельної лінії електропередач. У зв’язку з цим з 30 серпня по 1 вересня з 22 до 9 години ранку жителів вул.Пересопницької (район від вул.Кубанська і до вул.Полуботка) просять бути обережними при пересуванні.

Матчук пройшовся доріжкою

Керівник області Віктор Матчук у вишитій сорочці, створеній рівненською майстринею-вишивальницею Орисею Рябунець, взяв участь в акції “Червона доріжка для вишиванки”, яка вперше проводилася у Рівному, у 18-ий День народження нашої незалежної держави. На спеціально встановленому 50-сантиметровому подіумі, вкритому червоним килимом, через увесь майдан до пам’ятника Тарасові Шевченку пройшлися люди, які у своєму повсякденному житті люблять носити або ж виготовляти вишиванки. Під час дефіле свої колекції вишитих вручну сорочок глядачам представили майстрині народного поліського вбрання з різних районів Рівненщини. Зокрема, автор вишиванки голови Рівненської облдержадміністрації Віктора Матчука Орися Іванівна є заслуженим майстром народної творчості України.

26.08.2009Любов РОМАНЮК



Рівне-Ракурс №10 від 26.08.2009p. 
На головну сторінку