Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №412 від 02.09.2009p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Жах, що коїться!

Сорокаріччя з трупом під ліжком

Сорокаріччя з трупом під ліжком

Напередодні свого дня народження Ігор познайомився у місті з Олександром та запропонував разом відсвяткувати. Незабаром чаркування переросло у сварку. Гість почав відверто… домагатися господаря, якого це обурило не на жарт.

Він підливав Олександрові усе нову й нову порцію зілля, доки той від кількості випитого спиртного не обм’як. Тоді господар побіг на кухню, взяв молоток і почав бити ним гостя по голові. Від сили ударів ручка переломилася. Ігор схопився за менший молоток і щосили кілька разів вдарив ним Олександра по скронях. Зрештою, в хід пішов ніж, яким підозрюваний ще довго знущався над понівеченим тілом. Втомившись, він ліг спати.

Господар прокинувся о четвертій годині ранку, побачив скривавлене тіло і пригадав вечірню образу… Взяв ніж і, відрізавши потерпілому статевий орган, запхав тіло під ліжко…

Невдовзі до оселі завітала колишня співмешканка Ігоря Лариса, яку той запросив на день народження. Саме вона і повідомила правоохоронцям про страшний злочин.

Лариса пригадує, що не хотіла йти на день народження - надто вже багато натерпілася від цього чоловіка. Однак за день до свого сорокаріччя Ігор зателефонував Ларисі і сказав, що своєю присутністю вона зробить йому найкращий подарунок. Тому й зважилася прийти. Переступивши поріг колись рідної оселі, Лариса мало не зомліла: у квартирі під диваном лежало понівечене бездиханне тіло невідомого чоловіка, на вигляд - років сорока.

Підозрюваний у вбивстві, якого відразу затримали правоохоронці, й сам не зміг пояснити, чиє тіло знайшли у нього під диваном. Він знав лише те, що чоловіка звали Олександром…

44-річний двоюрідний брат підозрюваного Микола також опинився у списку запрошених гостей. Та замість помешкання ювіляра він потрапив на місце скоєння вбивства.

За словами Миколи, Ігор колись працював годинниковим майстром у будинку побуту. Згодом йому ампутували ногу, натомість дали першу групу інвалідності. Жив на пенсію, за неї й пив. Квартира ж, у якій сталося непоправне, залишилася Ігореві у спадок від діда. Сюди господар нерідко приводив сумнівних друзів… І тепер особу останнього малознайомого співпляшника намагаються встановити правоохоронці. А за фактом убивства вирішується питання про порушення кримінальної справи.

02.09.2009Тамара ЛИСЕНКО, Марина НОНКА



Рівне-Ракурс №10 від 02.09.2009p. 
На головну сторінку