Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №412 від 02.09.2009p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Новини області

Замість Червонія буде Бляшин

Після трагічної загибелі Василя Червонія його місце в обласній раді посяде Ярослав Бляшин. 27 серпня відбулося засідання обласної Територіальної виборчої комісії, де розглядали його реєстрацію депутатом Рівненської облради від виборчого блоку політичних партій Український Народний Блок Костенка і Плюща. Постанову члени комісії підтримали одноголосно.

Депутатський значок та посвідчення Ярославові Бляшуку вручать на сесії обласної ради, яка запланована на 25 вересня. Доти він має визначитися, в якій постійній комісії обласної ради працюватиме.

“Атомку” перевіряє КРУ

Спеціалісти КРУ в Рівненській області розпочали операційний аудит обороту фінансових та матеріальних ресурсів на ДП НАЕК “Енергоатом”.

У режимі “оn-line” фахівці управління протягом року щоденно оглядатимуть окремі платіжні документи та угоди, на виконання яких вони оформляються, братимуть участь у тендерних процедурах і схвалюватимуть відповідні платежі, або спрямовуватимуть свої застереження керівництву підприємства. За словами заступника начальника управління Наталії ШЕВЧУК, така нова форма роботи порядку проведення органами ДКРС державного фінансового аудиту окремих господарських операцій є досить важливою, бо вона спрямована на запобігання фінансовим зловживанням.

“Рівнеазот” відчинив двері здоровому глузду

Минулої середи керівництво ВАТ “Рівнеазот” провів День відкритих дверей. До підприємства завітали представники столичних та місцевих ЗМІ, керівники області та чиновники з Києва. Таким чином працівники “Рівнеазоту” вкотре звернули увагу можновладців та преси на ситуацію довкола хімічного гіганту. На дум-ку директора “Рівнеазоту” Михайла ЗАБЛУДИ, бюджетоформуюче підприємство міста та області вимушене простоювати через політичні інтриги та конфлікти, які відбуваються поміж керівництва країни. А це неприпустимо, зважаючи, що ще 3,5 тисячі фахівців можуть опинитися на вулиці. Що ж до самого підприємства, то якщо до початку зими воно не налагодить виробництва - буде втрачене для України назавжди.

Обласна рада відкрила… перукарню

1 вересня в приміщенні Рівненської обласної ради відкрився салон-перукарня “ВІП-стиль”. Заклад належить обласному комунальному підприємству “Управління майновим комплексом” і, як вважають, допоможе поліпшити платіжний баланс підприємства.

Демидівські обжинки у розпалі

Концерт та солодкий стіл - така винагорода дісталася працівникам приватного сільськогосподарського підприємства “Княгинин” у Демидівському районі за самовіддану працю. Свято з нагоди завершення жнив для жителів організував керівник підприємства В’ячеслав Хорошенко.

02.09.2009Любов РОМАНЮК



Рівне-Ракурс №10 від 02.09.2009p. 
На головну сторінку