Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №224 від 26.01.2006p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Не такі, як усі

Сповідь бісексуала

Сповідь бісексуала

Про найпалкіших коханців усіх часів та народів

Хто такі бісексуали? Чи є вони серед нас? Де зустрічаються? Чому вибрали саме таку сексуальну орієнтацію? І взагалі, хто вони? З компетентних, але неофіційних (інших не буває!) джерел дізналися, що рівняни нестандартної орієнтації «тусуються» в одному з барів (з етичних міркувань не вказуємо його назви) у центрі міста та в розважальному закладі Рівного, який знаходиться у районі «Радіозаводу» .

Саме в одному з цих закладів ми зустрілися з бісексуалом Антоном, який охоче «посповідався» перед диктофоном, але за умови, що його ім'я у газеті буде змінене.

На вигляд - звичайний хлопець, манірний, худорлявий, не красень, але приємний, вміє «стріляти» поглядами і мало не звабив мого колегу (!).

- Так, я бісексуал, - впевнено почав хлопець. - Займаюся коханням як з хлопцями, так і з дівчатами.

- А з ким подобається більше?

- Залежно від настрою. Якщо хочеться ніжності, а не просто звичайного сексу, - йду до подруги. Якщо бажаю гостріших відчуттів - до друга. За Зігмундом Фрейдом, кожна людина народжується бісексуалом, щоб, подорослішавши, визначитися, з ким їй краще кохатися - з хлопцями чи дівчатами. А може, з тими й іншими?..

На жаль, людські шаблони практично позбавляють людину вибору сексуальної орієнтації. З дитинства хлопчикам «вдовблюють», що ти - чоловік, і кохати, як виростеш, повинен жінку. А якщо тебе тягне до одностатевих стосунків - значить, ти збоченець. У Рівному страшно зізнатися, що ти - бісексуал, а от в Америці кожен другий хоч раз у житті, але пробував займатися сексом з «тими» і з «тими». Тінейджери часто експериментують з обома статями, доки, нарешті, визначаться, з ким їм краще.

Є навіть таке прислів'я, вибачайте: «Якщо раз - то ще не «під...с». Нещодавно один американець на каналі СТБ ділився враженнями, мовляв, мені чомусь подобаються тільки дівчата. Значить, зі мною не все гаразд! Ха-ха-ха (сміється).

- Які, на твою думку, переваги мають бісексуали перед «нормальними» парами?

- Ну, по-перше, на вечірці у мене більше шансів знайти партнера для сексу, бо ті й ті підходять (знову сміється). По-друге, я маю можливість урізноманітнювати своє статеве життя, самовдосконалюватися в інтимних стосунках. Вгадайте, хто найпалкіші коханці всіх віків та народів? Правильно - бісексуали!

- Кого тобі легше звабити: чоловіка чи жінку?

- Звичайно, що жінку! Чоловіка з бісексуальною чи гомоорієнтацією важко знайти у нашому місті. Здебільшого, рівненські бісексуали (їх небагато) вирушають у пошуках пригод до Києва або вишукують номери телефонів з газетних оголошень, інтернету, телевізійних SMS і їдуть «за тридесять земель» у гості до партнера. Додам, що бісексуали не користуються авторитетом у гейколах. Геї часто вважають нас зрадниками. Або ж, навпаки, намагаються переконати, що спати з хлопцями набагато приємніше, ніж з дівчатами.

- За яких обставин у тебе трапився перший контакт із чоловіком?

- Вісім років тому мій товариш запросив до себе додому подивитися порнофільм. Переглядаючи картину, ми вдвох відчули збудження. Вибачте за пікантні подробиці, почали займатися онанізмом. А потім товариш пояснив, що чужа рука завжди більше збуджує, ніж своя. І ми почали голубити один одного. Потім пішло-поїхало... Я за життя переспав із чотирма чоловіками і втричі більше - з дівчатами. Пробував чоловіче сім'я на смак. Що цікаво, в кожного різне. Отакий я збоченець! (сміється)

- Чи організовуються у Рівному бісексуальні вечірки? Чим починаються і чим закінчуються?

- Починаються, не повірите, приємною бесідою на філософські теми, а закінчуються груповим сексом - свінгером. Відразу дам пораду: секс, де більше двох чоловік, повинен мати непарне число партнерів. Про це ще говорила французька авторка еротичних книг Емануель Амстронг. Адже однакова кількість чоловіків і жінок у груповому сексі підсвідомо породжує розбиття учасників на пари, що заважає повноцінно насолоджуватися сексом. Я люблю займатися коханням утрьох: «хлопець-дівчина-хлопець». Таку «комбінацію» у наших колах називають просто - «бутерброд». А бі-, лесбі-, гомо- вечірки, переважно, відбуваються «на хаті». Я двічі був присутній на таких вечірках у районі Боярки та за містом в одному з готелів.

- Якому виду сексу бісексуали надають перевагу?

- І оральному, і анальному, не нехтуємо петінгом (ласки через одяг). З чоловіками я надаю перевагу оральному сексу, з жінками - класичному. Між іншим, в ролі «сих» і «тих» пробують себе не лише люди, а й мавпи і навіть дельфіни.

- Чому більшість людей вважають гомосексуалізм, лесбіянство, бісексуальність - збоченням?

- Тому що в суспільстві виробилися певні шаблони, наприклад, що бісексуальність - це збочення. А якби сталося навпаки - стосунки між чоловіком та жінкою вважалися у суспільстві вадою? Тоді б ви соромилися б однієї думки, що зі мною можна було б гарно провести час!

До речі, найбільш жорстоким ставленням до сексуальних меншин в історії людства можна назвати епоху Гітлера-Сталіна. Якось нацистська партія Німеччини заявила: «Нашими ворогами є всі ті, хто вважає, що може існувати любов між чоловіком і чоловіком, жінкою і жінкою». В перші роки правління Гітлера лесбійки, гомосексуали, бісексуали і трансгендерні люди були оголошені «сексуальними дегенератами». Гомосексуалісти піддавалися жорстоким тортурам, ставали жертвами нелюдських медичних експериментів. За допомогою електрошоку, гормональних препаратів, хірургічних втручань нацисти намагалися «вилікувати» гомосексуальність.

Між іншим, сьогодні символом протидії гомофобії (негативне ставлення до геїв, лесбійок та бісексуалів) в Україні є рожеві трикутники, які гомосексуальні в'язні носили у нацистських таборах смерті.

Благо, що сьогодні не катують «не таких, як усі», але в Україні, поки-що, люди закомплексовані. Тому й доводиться у пошуках партнерів їхати у далекі краї!

26.01.2006Спілкувалися Марійка РУДЕНКО та Ігор КОВАЛЬЧУК



Рівне-Ракурс №10 від 26.01.2006p. 
На головну сторінку