Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №412 від 02.09.2009p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Новини Рівного

ООН профінансує котельню

Під час свого візиту до Рівного керівник ПРООН в Україні Рікарда Рігер погодилася профінансувати проект реконструкції котельні на вулиці Макарова. Відповідно, котельня має всі шанси запрацювати. За словами міського голови Володимира ХОМКА, окрім тепла, нова установка зможе виробляти ще й електроенергію.

Пані Рігер високо оцінила здобутки міста в напрямку ефективного використання енергії і відзначила професіоналізм співробітників ЗАТ “Еско-Рівне”. Хоча візит був ознайомчим, сторони досягли згоди щодо реалізації у майбутньому пілотного проекту з утеплення фасадів соціальних об’єктів міста та будинків панельного типу.

Сезон під загрозою: мототрек шукає спонсорів

250 тисяч гривень - саме такої суми не вистачає, аби на рівненському мототреці встановили надувні борти безпеки. Останні - основна вимога поляків.

Під загрозою через незадовільний стан треку і проведення чергового етапу Української ліги спідвею, особистого чемпіонату України і фіналу УЛС.

Допомогти обіцяла заступник міського голови Галина Кульчинська, тож, знаючи її вдачу, сподіваємося, що результати неодмінно будуть.

Гуртожиток передали громадській організації

Благоустроєм гуртожитку на вул.Відінській,27 у Рівному займатиметься громадська організація. Договір на утримання гуртожитку та його прибудинкової території Рівненське відділення ФДМУ по Рівненській області уклало на прохання мешканців 18 серпня 2009 року з ГО “Україна-Захист”.

“Підписавши цей договір, ми фактично задовольнили прохання жителів гуртожитку”, - розповідає начальник рівненського відділення Валерій МАРЧЕВСЬКИЙ. “Спершу нам вдалося переконати АТЗТ “Рівнебуд” добровільно відмовитися від претензій на гуртожиток, а тепер - забезпечити кваліфіковане і якісне обслуговування будинку, дотримання санітарного стану прибудинкової території, надання усіх житлово-комунальних послуг тощо”. За словами Валерія Марчевського, договір попередньо укладений на 1 рік, аби мешканці гуртожитку могли переконатися у добросовісному виконанні громадською організацією усього взятого на себе комплексу робіт.

Драмтеатр продовжує трясти

Директор Рівненського музично-драматичного театру Володимир ПЕТРІВ перервав свій лікарняний, щоб за допомогою ЗМІ звернути увагу прокурорів міста та області на ситуацію довкола храму Мельпомени.

“Це неможливо витримати, - наголошує директор. - Казали, що допоможуть і зупинять будівництво, однак воно й досі продовжується. “На носі” початок театрального сезону, а ніхто й пальцем не поворухнув. Сказали лише, що робота робиться. Яка? Сьогодні я офіційно звертаюся до прокурорів…”

“Вік-Експо” зловживає?

Як з’ясувало Рівненське обласне відділення АМКУ, підприємство встановлювало різну вартість на одні й ті самі види технічного обслуговування та види витратних робіт під час проходження споживачами сервісного обслуговування у період гарантійного строку експлуатації автомобілів марки “Skoda”. Крім того, завищувало розмір вартості нормо-години на виконання зазначених робіт.

02.09.2009



Рівне-Ракурс №10 від 02.09.2009p. 
На головну сторінку