Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №413 від 09.09.2009p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Коротко

“Верес” піднімається з колін. Вже вкотре

Виїзд рівненської команди на календарний матч чемпіонату України до села Плиски завершився приємною для “Вереса” несподіванкою.

Рівняни, яких після кількох стартових турів усі суперники записали до відвертих аутсайдерів, здобули першу у сезоні перемогу.

Єдиний і переможний гол у складі нашого клубу забив Олек-сандр Поліщук.

Цікаво, що раніше цей футболіст захищав кольори столичного “ЦСКА”. Проте після розпаду київського клубу його футболісти отримали статус вільних агентів і більшість із них опинилася саме у “Вересі”.

Разом із футболістами до Рівного переїхав і екс-наставник “армійців” Андрій Ковтун. Більше того, за неперевіреною інформацією, віднедавна спонсором “Вереса” стала одна із потужних страхових компаній України, а, отже, вже у нинішньому сезоні перед командою ставитимуться найвищі цілі.

“Західний вогонь” - другий

Три перемоги у трьох поєдинках четвертого туру чемпіонату України з бейсболу серед чоловічих команд вищої ліги (дивізіон “Б”) здобули підопічні Володимира Судимака.

На домашньому майданчику рівняни виявилися сильнішими за чернівецьких “Соколів” - 21:11, 14:1 та 15:2.

У складі рівненської команди відмінно зіграли у захисті пітчери Ігор Литвинчук та Іван Скринський, гравець другої бази Дмитро Нєдєлько та кетчер Юрій Шарманський, у нападі найкращими були Сергій Зез, Микола Ляхович. Хоум-ранами відзначились Ігор Литвинчук, Валерій Афонін, Костянтин Остапчук та Сергій Забужко.

Після звітних ігор “Західний вогонь” знаходиться на другому місці в турнірній таблиці, поступаючись трьома перемогами команді з Тирасполя.

Наступні ігри підопічні Володимира Судимака проведуть в Сумах проти місцевих “Воронів”.

Тріо лідерів перемагає

“Случ”, “Славія” та “Ізотоп” синхронно здобули по три очки у першій лізі чемпіонату області з футболу.

Лідер чемпіонату, команда із Березного, у Сарнах обіграла “Маяк” - 3:2. “Атомники” у Здолбунові були сильнішими від тамтешнього “Волинь-Цементу” - 3:1. “Славія” ж у Оржеві перемогла поки що діючого чемпіона, “ОДЕК”, - 2:1.

Результати інших поєдинків: “Гоща-АМАКО” - “Сокіл” - 4:3, ФК “Вельбівно” - “Хімік” - 0:6.

У другій обласній лізі “Енергія” здійснила вдалу спробу позбутися одного із конкурентів за вихід до першого дивізіону. Команда із Володимирця в гостях перемогла “Фортуну” - 1:0.

Здобув чергову перемогу і “Горизонт”. Костопільчани перемогли “Горинь” - 4:2.

Результати інших матчів туру: “Водник” - ФК “Смига” - 6:1, “МлинКов” - “Фіалка” - 0:0, “Полісся” - “РОКО” - 0:4.

09.09.2009Роман СВИРИДА



Рівне-Ракурс №10 від 09.09.2009p. 
На головну сторінку