Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №414 від 17.09.2009p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#На часі

Матчук: “Обіцянки Тимошенко з компенсації заощаджень - нереальні”

14 вересня минуло два роки з того моменту, як Тимошенко пообіцяла компенсувати заощадження “Ощадбанку”. Частина людей отримала якісь кошти, інша - ні, але про це вже мало хто говорить. Про це заявив у коментарі сайту RAZOM губернатор Рівненської області, член політради “Нашої України” Віктор Матчук.

“Загалом не йшлося про компенсацію втрачених заощаджень, а про роздачу по тисячі гривень без урахування того, скільки насправді у людини на той час лежало на рахунку, скільки вона дійсно втратила, - підкреслив губернатор. - Несправедливість не тільки в тому, що хтось отримав цю тисячу, а комусь її не вистачило. Несправедливість ще й у тому, що в одного було втрачено тисячу, і він отримав повну компенсацію, а в іншого - 10 або 20 тисяч, і він все одно отримав лише тисячу”.

За словами Матчука, в економіці України не було такого ресурсу, щоб виконати цю обіцянку: “Тим людям, які розбираються у фінансових питаннях, було зрозуміло, що ці речі нереальні. Такі обіцянки завжди орієнтовані на тих, хто дуже очікує якогось дива. По відношенню до цих людей воно спрацювало і принесло результат - не у вигляді повернутих заощадже-нь, а у вигляді голосів за БЮТ на виборах”.

“Звичайно, потрібно повертати втрачені заощадження, але робити це у плановому порядку, а не у якості стратегії передвиборчої кампанії. Відповідно до “її” обіцянок, у нас вже і армія мала б бути професійною”, - нагадав “нашоукраїнець”.

“Є передвиборчі обіцянки, а є нормальне спокійне життя між виборами. Вони ніяким чином не узгоджуються у деяких політиків. Треба, щоб люди навчилися відділяти полову від зерна. Нам, українцям, потрібно кожному політику виставляти оцінки, виходячи зі справ, які зроблені, а не слів, які сказані”, - підсумував Матчук.

17.09.2009Прес-служба НСНУ



Рівне-Ракурс №10 від 17.09.2009p. 
На головну сторінку