Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №415 від 24.09.2009p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Аналіз

На перше місце поставити інтереси України!

Початок осені цього року характеризується посиленою підготовкою потенційних кандидатів у президенти України до вирішальних баталій.

Особливістю майбутніх президентських виборів є не лише те, що вони проходитимуть в умовах економічної і політичної кризи, але й наявністю великої кількості претендентів на президентське крісло. Зокрема, про свої наміри взяти участь у президентських виборах (“йти в президенти”) заявили багато відомих політиків з національно-демократичного табору, що призводить до дезорієнтації патріотично налаштованих виборців і, як наслідок, до зменшення шансів на перемогу представника демократичного табору і сприятиме успіху представника кланової, корупційної, антиукраїнської системи Віктора Януковича.

Відомо, що загальновизнаним лідером демократичних сил є Юлія Тимошенко. Саме вона здатна перемогти Віктора Януковича, який не приховує, що в разі його перемоги відбудеться повернення до старих методів управління економікою і політикою, знищення незалежного бізнесу і лобіювання своїх фінансово-промислових груп, заморожування політичного життя країни.

Перемога національно-демократичних сил на президентських виборах 2010 року в Україні можлива тільки в разі їх об’єднання і висунення єдиного кандидата - Юлії Тимошенко. Всі інші кандидати від демократичного табору повинні зняти свої кандидатури і сприяти (робити все) для перемоги єдиного кандидата. Вони повинні зрозуміти, що в іншому випадку вони працюватимуть проти України.

Необхідно відкинути свої особисті амбіції і на перше місце поставити інтереси України. У противному разі від України може залишитися тільки порожня оболонка, яка вже нікого в світі не цікавитиме, хіба що Росію як її “канонічна територія”.

А так створюється враження, що для більшості претендентів на президентське крісло головне - не перемога на виборах, а лише процес участі в них.

24.09.2009Андрій САВИЦЬКИЙ, професор, доктор фізико-математичних наук, декан факультету комп’ютерних систем і технологій Буковинського університету



Рівне-Ракурс №10 від 24.09.2009p. 
На головну сторінку