Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №415 від 24.09.2009p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Трагедія

Чотири дитячі смертіна одному подвір’ї

Пожежа сталася вночі в одноповерховому дерев’яному будинку в селі Дубно Рокитнівського району. Будинок, який чимдуж намагалися загасити вогнеборці, навіть згорівший, - ніщо, порівняно з трагедією, яка чекала на родину.

Троє з п’яти малолітніх дітей, яких винесли з палаючого будинку місцеві мешканці, були вже мертві - 6-річний Іван, 3-річний Юрій та 5-річна Люба. Двох - 2-річних Настю і Артема, забрали працівники швидкої допомоги. Однак дівчинка померла дорогою. Артем у тяжкому стані перебуває в реанімаційному відділенні Рокитнівської ЦРЛ. За попереднім діагнозом - діти отруїлися чадним газом.

Як стало відомо, того злощасного вечора Лариса із дітьми рано лягли спати, а чоловік Сергій затримався з товаришами. Гроза… Лариса прокинулася, і побачила, що у кімнаті горить стеля… Зойк... Ось уже сусід Михайло, який почув крики про допомогу, виносить на вулицю близнюків Артема і Настю… Вогонь вмить охопив будинок і врятувати трьох дітей, які лишилися у будинку, було неможливо.

Вогонь гасили, хто чим міг - піском, водою, однак…

Зараз причину пожежі з’ясовують фахівці МНС, а районна прокуратура порушила кримінальну справу. За словами прес-секретаря прокурора області Людмили СУРЖУК, прокурор Рокитнівського району порушив кримінальну справу за фактом порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки, що спричинило загибель людей.

24.09.2009Любов РОМАНЮК



Рівне-Ракурс №10 від 24.09.2009p. 
На головну сторінку