Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №415 від 24.09.2009p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Концерт

“Карма” в Квадраті

“Карма” в Квадраті

Минулої п’ятниці колега запросив на концерт. У неділю ввечері до молодіжного арт-клубу “Квадрат”. Я, звісно, погодилась, оскільки чула, як він співає, тим більше, що не так давно його пісня “Неба край” перемогла у місцевому конкурсі “Золотий Трек”.

Треба сказати, що такого драйвового настрою я не мала давно. Живий звук, віртуозна гра, інтелектуальні тексти, прекрасні голоси - це і є творчий проект “Карма”.

Хлопці виконали 22 пісні у стилі акустичний рок, і кожна пройшла “на ура”. Співали українською, російською та англійською мовами. У паузах на сцену виходив молодий чоловік, і кумедно читав вірші філософського змісту, з елементами тонкого гумору (як з’ясувалося, він сам їх і написав).

Один із солістів, він же - автор більшості пісень, вищезгаданий колега - Па-вло МАГОЛА. З ним ми поспілкувалися після концерту.

- Павле, чому так мало ваших виступів?

- Кожен учасник проекту має ще й основну діяльність, якою, так би мовити, заробляє на хліб, і зібратися, навіть щоб просто пограти, буває досить складно.

- Вас сьогодні виступало восьмеро. Хто твої колеги?

- Віктор Одолінський (котрий читав поезію) - це наш менеджер. До речі, він пише не лише вірші, а й п’єси. Вова Кузнєцов - гітарист, як і я, пише музику до пісень. Анатолій Горецький - виконавець і автор окремих пісень, Олексій Потянок - професійний фотограф, грає на електрогітарі, Слава Максютенко - ударник, Юра Садовий - бас-гітарист, Андрій Ляшук - музикант-професіонал, який грає на флейті, сопілці, трубі.

- Чому ж ви досі не знані в Україні?

- На жаль, цьому є реальні перешкоди. Хоча б елементарне місце для репетицій. Сьогодні ми тут завдяки директору клубу Олександру Краську. Сподіваємося, що й надалі будемо співпрацювати. Друге питання - знаходити час, щоб збиратися, бо хоча для кожного з нас це улюблене заняття, але не основне.

- Інструменти ви купуєте за власні кошти?

- Звісно, що так. Спонсора у нас немає.

- Можливо, вам потрібно себе якось рекламувати, розвішувати афіші?

- Часто буває, що ті, хто себе аж надто рекламують, насправді нічого не варті. Ми міркуємо так - хто нас почує і зрозуміє, той ще прийде, і друзям розповість. Тобто, думка слухачів для нас вагоміша, ніж власна. До речі, запрошуємо усіх бажаючих наступної суботи до Стадіо-пабу, що на Соборній, де відбудеться ще один наш концерт.

24.09.2009Наталя ПАШИНСЬКА



Рівне-Ракурс №10 від 24.09.2009p. 
На головну сторінку