Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №415 від 24.09.2009p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Думка

Квитанції будуть. Колись...

Нещодавно в Інтернеті промайнула інформація про те, що незабаром рівняни отримають квитанції нового зразка про оплату житлово-комунальних послуг. Вона прозвучала і на семінарі з питань реформування житлово-комунальної сфери, проведеному в Рівненській облдержадміністрації.

Проте начальник управління житлово-комунального господарства Рівненського міськвиконкому Іван ГЕМА вважає, що це відбудеться не так швидко, навіть не нинішнього року, - адже потрібно заключати договори з іншими комунальними підприємствами, необхідний ще час і, звісно ж, кошти. “Я не єдиний начальник розрахункового центру і тому не все в цьому випадку залежить від мене”, - пояснює пан Гема. Однак він розповів про можливі перспективи такого процесу, суть якого полягає в тому, що у квитанції зазначатимуться всі послуги, які надало житлово-комунальне підприємство протягом звітного місяця, а поряд буде вказана їхня вартість.

“Хотілося, щоб ці розрахункові книжки нового зразка з’явилися й у нас. Для цього потрібно серйозно провести переговори. Бажання є, а от можливості поки що немає”, - додав головний комунальник міста.

Так що новий проект ми маємо, а от коли його впровадять - невідомо.

24.09.2009Алла БІДЮК



Рівне-Ракурс №10 від 24.09.2009p. 
На головну сторінку