Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №416 від 01.10.2009p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Трагедія

У Бабині вибухнула квартира

У Бабині вибухнула квартира

В одному із помешкань восьмиквартирного будинку на святкування дня народження зібралися гості. Раптом стався вибух і цегляна стіна з мебльованою стінкою повністю привалила дванадцятеро людей. Однорічну дівчинку, яка також була серед гостей, сильна хвиля вибуху викинула із кімнати….

В оперативно-диспетчерську службу ГУ МНС надійшло повідомлення про те, що у селі Бабин Гощанського району в приватному одноповерховому восьмиквартирному житловому будинку стався вибух природного газу. Виявилося, що у квартирі №1, де проживали літні люди, на кухні стався вибух газу без подальшого горіння. Вибухова хвиля зруйнувала зовнішню стіну в приміщенні та суміжну стіну сусідньої квартири №2.

За словами старшого інспектора центру пропаганди ГУ МНС України в Рівненській області Алли СКОМАРОВСЬКОЇ, господарів першої квартири, 82-річного пана Антона та його 84-річну дружину Тамару, в тяжкому стані госпіталізували в опіковий центр Рівненської обласної клінічної лікарні. Згодом у приймальному відділенні лікарні пані Тамара від отриманих травм померла. Її чоловік із сильними опіками перебуває в лікарні у важкому стані.

На щастя, дитина, яка гостювала у господарів квартири №2, не постраждала. Ще до приїзду рятувальників усі гості, які отримали легкі забої, самотужки вибралися з-під уламків. Лише одній жінці знадобилася медична допомога. Пізніше її в задовільному стані з діагнозом забій ребер відпустили додому.

Наразі фахівці створили комісію по встановленню причини вибуху. Попередня версія - самовільне встановлення газового обладнання

01.10.2009Любов РОМАНЮК



Рівне-Ракурс №10 від 01.10.2009p. 
На головну сторінку