Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №416 від 01.10.2009p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Калейдоскоп подій

Старші - спірит, молодші - клофелін

В реанімаційне відділення Березнівської ЦРЛ у важкому стані потрапив житель с.Городище, 45-річний Володимир. Чоловік отруївся уайт-спіритом. Того ж дня до реанімаційного відділення Костопільської ЦРЛ госпіталізували дворічного Назара, жителя Костополя. Малюк отримав гостре медикаментозне отруєння клофеліном. Тим часом у с.Колодязне Березнівського району однорічний хлопчина мало не помер через отруту для гризунів.

На Володимиреччині з’явився палій

Сільський голова однієї з сільрад Володимирецького району поскаржився правоохоронцям, що 57-річний житель села Озеро вчиняє підпали лісу та торф’яників біля даного населеного пункту.

Помер? Ні, напився!

40-річний млинівчанин розповів працівникам міліції, що на пасовищі поблизу села Іванівка рап-тово помер 49-річний місцевий житель Леонід. Однак з’ясувалося, що чоловік живий, але перебуває у стані сильного алкогольного сп’яніння.

Між селами зникли знаки

На дорогах загального користування Дубенського району між селами Семидуби-Кліпець, Черешівка-Рачин та Білогородка-Онишківці викрали п’ять дорожніх знаків вартістю 1800 гривень.

Дубенчани обкрадали кладовище

Працівники Дубенського МВ УМВС встановили, що троє дубенчан - 30-річний Микола, 28-річна Наталія та 35-річна Валентина викрали три секції металевої огорожі з кладовища в селі Тараканів. Підозрювані перевозили крадене автомобілем “Іж”.

На чоловіка впало скло

24 вересня у Рівненській області до лікарні Дубна з діагнозом “різана рана шиї та крововтрата” доставили 37-річного чоловіка. Встановлено, що він травмувався на фірмі, де працює складальником склопакетів. Інцидент трапився в цеху виготовлення внаслідок падіння скла під час транспортування.

Податківець брав телефонами

На Рівненщині працівник податкової міліції вимагав та отримав у якості хабара два мобільні телефони. У такий спосіб він збирався “не побачити” порушення директора однієї з фірм. Працівника з органів податкової міліції звільнили, триває слідство.

Їх шукають, а вони - заробляють

Працівники Радивилівського райвідділу міліції встановили місцеперебування двох мешканців, яких вважали зниклими безвісти. За даними обласного МВС, один із чоловіків виїхав на заробітки до столиці, а інший за кращим життям подався до столиці Республіки Польща Варшави.

01.10.2009Любов РОМАНЮК



Рівне-Ракурс №10 від 01.10.2009p. 
На головну сторінку