Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №417 від 08.10.2009p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Справи футбольні

“Верес” на правильному шляху

Оновлений рівненський клуб здобув третю перемогу у п’яти останніх поєдинках, зазнавши лише однієї поразки. Цього разу підопічні Андрія Ковтуна впевнено розібралися зі стрийським “Моршином”.

“Верес” - “Моршин” - 2:1 (2:0).

Рівне: Ситников - Бєлов, Новак, Васильєв, Попов, Поздеєв, Синчук (Шахов, 90), Гаврилюк (Мачуленко, 82), Євсеєв (Власюк, 71), Курилко, Дячук (Поліщук, 43; Новрузов).

Голи: Дячук (22), Бєлов (41, з пенальті) - Хомин (71).

На двадцять другій хвилині зустрічі Євген Євсеєв, обігравши у карному майданчику суперника кількох опонентів, виконав точну прострільну передачу уздовж лінії воріт, яку замкнув Сергій Дячук - 1:0.

Другий гол у ворота “Моршина” створив Денис Синчук. Технічного капітана “Вереса” не за правилами зупинили оборонці команди гостей, а Дмитро Бєлов впевнено реалізував пенальті - 2:0.

Упродовж усього першого тайму команда зі Стрия створила всього кілька напівмоментів біля воріт “Вереса”, проте Ситников відіграв безпомилково.

У другому таймі господарі поля грали на утримання потрібного переможного результату. Олександр Поліщук декілька разів мав доводити рахунок до розгромного.

Проте гол забили гості. Хомин на швидкості втік від оборонців “Вереса” і переграв Ситникова - 2:1.

Звітна перемога дозволила рівнянам піднятися на сьому позицію у турнірній таблиці. Наступний матч “Верес” проведе 10 жовтня у Чернівцях проти лідера дивізіону, “Буковини”.

“Ізотоп” вступає у бій

Запекла битва за нагороди першої ліги чемпіонату області із футболу поступово наближається до своєї вирішальної стадії.

У трьох завершальних турах першості команди, що претендують на нагороди, гратимуть між собою. Найімовірніше, що саме результати цих поєдинків і стануть вирішальними у сезоні.

Поки один із претендентів на чемпіонство, “Славія”, пропускала звітний тур, “Случ” переграв “Хімік” - 3:1 і став одноосібним лідером. Наблизився до конкурентів впритул “Ізотоп”, що переміг “Маяк” - 3:1. Тепер атомники знову вступили у боротьбу за золоті медалі. На відміну від “Славії” та “Случа”, “Ізотоп-РАЕС” має ще й гру в запасі, крім того, у заключних турах першості обох нинішніх лідерів команда із Кузнецовська прийматиме на власному полі.

У інших поєдинках туру “ОДЕК” переграв “Гощу-АМАКО” - 1:0, а “Сокіл” виявився сильнішим від ФК “Вельбівно” - 3:0.

Наразі першу позицію у табелі про ран-ги посідає “Случ” (36 очок), друга - “Славія” (33 очки), третій - “Ізотоп” (31 очко).

У другій лізі обласного чемпіонату другу сходинку у турнірній таблиці повернула собі “Фортуна”. Команді із Омеляни було зараховано технічну перемогу у грі з “Горинню” - 3:0. Команда ж із Дубровиці уже вдруге в сезоні не приїхала на виїзний матч.

А от інший претендент на заповітну другу позицію, “РОКО”, несподівано програв “Фіалці” - 2:4.

В інших матчах були зафіксовані наступні результати: “Сатурн” - “Водник” - 0:2, ФК “Смига” - “Енергія” - 1:6, “Полісся” - “Горизонт” - 2:2.

Лідирує у чемпіонаті “Енергія” (44 очки), друга - “Фортуна” (41 пункт), третій - “РОКО” (39 очок).

08.10.2009Роман СВИРИДА



Рівне-Ракурс №10 від 08.10.2009p. 
На головну сторінку