Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №417 від 08.10.2009p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#ДТП

Одна машина на дві смерті

Одна машина на дві смерті

Інформацію про цю жахливу дорожньо-транспортну пригоду працівники Державтоінспекції Рівненщини отримали близько 8-ої години ранку. Сталася вона поблизу села Коти Радивилівського району.

- На автодорозі Київ-Чоп рухався автомобіль “КІА”, - розповідає старший інспектор СЗГ УДАІ УМВС Світлана МАРКО. - Водій легковика, дані якого наразі встановлюються, їхав зі сторони Рівного в напрямку Львова. У салоні автомобіля знаходився 36-річний Юрій, його 4-річна донька Роксолана та дідусь дівчинки, 53-річний Петро. Всі жителі міста Львів.

За обставин, які наразі з’ясовують слідчі, водій з’їхав у кювет, після чого машина перекинулася. Здавалося б, хіба ж це ДТП, проте наслідки цієї аварії трагічні.

Батько та його донька від отриманих тілесних ушкоджень загинули на місці пригоди.

Важкі травми отримав і 53-річний Петро. Наразі він госпіталізований в нейрохірургічне відділення ЦРЛ західної залізниці Залізничного району м.Львів. А причини та обставини ДТП з’ясовують слідчі.

Коли працівники Державтоінспекції отримують повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, у якій гинуть люди, відразу розуміють, що на місці події буде нелегко, - адже дивитися на сльози та горе близьких дуже важко. Ще гірше, коли у автопригоді гинуть діти. Цей біль та крики про допомогу близьких неможливо передати словами.

Тому працівники ДАІ вкотре закликають водіїв дотримуватися вимог правил дорожнього руху, бути уважними на дорозі, особливо коли у салоні автомобіля знаходяться діти.

08.10.2009Любов РОМАНЮК



Рівне-Ракурс №10 від 08.10.2009p. 
На головну сторінку