Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №417 від 08.10.2009p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Відзнака

Лікар за професією, рятувальник - за покликанням

Лікар за професією, рятувальник - за покликанням

2 жовтня головний лікар обласної клінічної лікарні Мирослав Семанів отримав грамоту Головного управління МНС за проявлену мужність та професіоналізм під час порятунку життя людини.

Нагадаємо, що 17 вересня в реанімаційному відділенні кардіологічного корпусу обласної лікарні житель с.Вербне Сарненського району Андрій розбив віконний склопакет та намагався викинутися з вікна. До себе він нікого не підпускав, погрожуючи одразу ж зістрибнути. Саме в цей час до лікарні під’їхав Мирослав Семанів. Він кинувся до реанімаційного відділення і схопив пацієнта. Тим часом до місця події прибули рятувальники МНС. З великими труднощами, переборовши опір хворого, Мирослав Семанів затягнув чоловіка до палати.

Після нагородження Микола Костюк зазначив, що порятунок людей за надзвичайних обставин вже став гарною традицією для працівників обласної лікарні. Адже лише торік медсестра цього закладу Галина Кондрашова врятувала на пожежі життя трьох людей.

- За цей мужній вчинок молода жінка була нагороджена Президентом України медаллю “За врятоване життя” та визнана переможцем Всеукраїнської акції МНС “Герой-рятувальник року”, - розповідає помічник начальника ГУ МНС у Рівненській області Віктор КОЗАК. - Тому, саме завдяки таким сміливцям в “білих халатах”, що рятують людей не лише за професійним обов’язком, а й за покликом серця, у нас є можливість виховувати молоде покоління мужніх та відданих громадян нашої держави.

08.10.2009Любов РОМАНЮК



Рівне-Ракурс №10 від 08.10.2009p. 
На головну сторінку