Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №417 від 08.10.2009p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#На сесії

На ліки людям чи собакам?

Міські чиновники планують у наступному році передбачити в міському бюджеті гроші на собачий притулок. “Але відразу хотів би зауважити, - зазначає міський голова Рівного Володимир ХОМКО, - що паралельно ми складемо перелік усього необхідного, що потрібно буде зробити у 2010 році. І тоді вже обиратимемо: купувати інсулін для хворих чи ліки для собак”. Тож долю собачого притулку вирішуватимуть або міські обранці, або рівняни під час громадських слухань.

Гроші на дерева знайдуть

У міський бюджет на 2010 рік будуть закладені кошти для зрізання всіх сухих дерев у місті Рівному. Якщо одне-два дерева можна було б зрізати без залучення коштів, то коли мова йде про сотні, - без фінансової підтримки не обійтися. Відповідатиме за проект зі зрізання дерев заступник міського голови Олексій Хмилецький.

Незаконним добудовам оголошено війну

Біля ЗОШ №21, на розі вулиць Литовської і Кн.Володимира з’являються нові будинки. Що там буде - ніхто не знає. Відомо одне - власники проводять будівництво без відповідних документів. Обидві ділянки приватні, але це не дозволяє будувати, образно кажучи, хімкомбінат в центрі міста. Має ж бути проект.

Наразі спеціалісти міського ЖКГ виявили 6 фактів незаконного будівництва. По всіх справах були виписані приписи, згідно з якими власник добудови має її знести. Якщо ж він цього не зробить, матеріали передадуть до суду. І хоча це марудна справа, проте Володимир Хомко запевняє, що все незаконне буде знесене.

08.10.2009Любов РОМАНЮК



Рівне-Ракурс №10 від 08.10.2009p. 
На головну сторінку