Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №224 від 26.01.2006p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Скоро вибори

Постоловський і Семанів - у «п'ятірці»

Минулого вівторка в Рівненському прес-клубі відбулася презентація п'ятірок виборчих списків Українського народного блоку Костенка і Плюща до Рівненської обласної ради та Рівненської міської ради.

Представив присутнім членів двох «п'ятірок» голова Рівненської облдержадміністрації Василь ЧЕРВОНІЙ, який, до речі, очолив список кандидатів до обласної ради. Отож, до першої «п'ятірки» цього списку увійшли голова Рівненської обласної організації Української Народної Партії Сергій Олексіюк, перший заступник голови Рівненської обласної державної адміністрації Олег Ковальчук; головний лікар Рівненської обласної лікарні Мирослав Семанів та ректор Рівненського державного гуманітарного університету Руслан Постоловський. «П'ятірку» до Рівненської міської ради очолив голова Рівненської міської організації Української народної партії Юрій Ширко. Крім нього, до списку увійшли також заступник голови Рівненської облдержадміністрації Іван Турко, ректор Національного університету водного господарства та природокористування Василь Гурін; диякон Віталій Поровчук та заступник голови Рівненської міської організації Української народної партії Сергій Одарченко.

На запитання, кого новостворені «п'ятірки» вважають достойними собі конкурентами під час виборів, пан Червоній заявив, що, на його думку, таких немає. А якщо й є, то він готовий уже сьогодні провести з ними теледебати в прямому ефірі.

- Дарма шукати серед нас корупціонерів чи людей, які, наприклад, проводитимуть підпільні збори по збору підписів про невходження України в НАТО, - зазначив пан Червоній. - Ми боротимемося за українську ідею, відстоюватимемо «українське» і йтимемо до кінця.

Що ж до посади міського голови Рівного, то Василь Червоній зауважив, що кращої кандидатури, ніж Юрій Хомко, він не бачить, адже, за його словами, Хомко - фахівець у комунальній галузі, він чітко бачить ситуацію і знає, що потрібно робити для благоустрою міста.

26.01.2006Ольга ДОЛЯ



Рівне-Ракурс №10 від 26.01.2006p. 
На головну сторінку