Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №224 від 26.01.2006p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Нове обличчя

Лідер народжується в скрутну годину

«Я глибоко переконаний, що Народному рухові, котрий зародився і зростав на Рівненщині, сам Бог велів бути провідною істинно українською громадською силою».

Наведений вислів належить новообраному голові Рівненської міської організації Народного руху України Юрію ТОРГУНУ (на фото). Минулої неділі, на День злуки, відбулася звітно-виборна конференція МО НРУ, на якій головою міської партійної організації обраний депутат Рівнеради (голова постійної комісії з питань економічного розвитку, промисловості, інвестицій та підтримки підприємництва), відомий на Рівненщині підприємець і меценат, президент ТОВ - підприємства з іноземною інвестицією - «Ізотерм-С» Юрій Торгун.

- Напевно, настав час застосувати надбаний життєвий досвід, вміння та знання на політичній ниві - пояснив новообраний лідер свою згоду очолити партійний осередок.

Зважаючи на господарську жилку успішного бізнесмена (до речі, торік у рейтингу популярності «Гордість міста» Юрій Торгун визнаний кращим підприємцем 2005 року) варто очікувати на докорінні переміни в діяльності міської організації НРУ. Зрештою, до таких прогнозів спонукають наміри партійного лідера, який свою діяльність розпочав з аудиту організації та перереєстрації її членів. Зокрема, Юрій Торгун має намір провести індивідуальні співбесіди з кожним однопартійцем, аби, з'ясувавши його нахили, вміння та можливості, визначити поприще найефективнішого їх застосування.

- Ми надто багато говоримо про патріотизм, - каже Юрій Торгун, - а його слід доводити конкретними справами. Тому намагатимуся, щоб очолювана мною партійна організація свою любов до рідного міста доводила практичними ділами.

За взірець рухівці, без перебільшення, можуть взяти свого партійного лідера. Людина, яка народилася і виросла в Рівному, сформувалася тут як успішний підприємець, намагається зробити якомога вагоміший внесок в економічний розвиток краю. На базі збанкрутілого підприємства разом із друзями-однодумцями започаткував одне з найбільших нині в Україні виробництв теплоізоляційних матеріалів. До речі, на минулорічному саміті президентів України та Польщі під час зустрічі з Віктором Ющенком Юрій Торгун запропонував главі країни розроблену ним загальнодержавну програму з енергозбереження. Успішний підприємець дбає не тільки про розширення виробництва, що дозволяє постійно створювати нові робочі місця, підвищувати зарплатню працівникам та збільшувати обов'язкові відрахування до бюджетів, а й виділяти більші кошти на доброчинні справи.

26.01.2006Василь ГЕРУС



Рівне-Ракурс №10 від 26.01.2006p. 
На головну сторінку