Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №224 від 26.01.2006p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Змагання юних

Економіка рівнянам - по зубах

Юні знавці економіки з Рівного «втерли носа» багатьом своїм одноліткам з різних регіонів України. За підсумками першого всеукраїнського турніру юних економістів, який нещодавно відбувся в нашому місті, дві команди з Рівного в чесній боротьбі здобули друге й третє призові місця. Поступилися рівняни лише школярам з Луцька.

- Не випадково саме Рівне обрали місцем проведення першого всеукраїнського турніру з економіки, - вважає заступник міського голови Світлана Богатирчук-Кривко. - Адже за останні роки рівненські школярі здобули не одне призове місце на конкурсах та олімпіадах загальнодержавного рівня. Крім того, у Рівному вже не перший рік діє програма підтримки творчо обдарованих дітей, завдяки якій рівненські школярі активно розвивають свої здібності і захищають честь міста і на обласному, і на всеукраїнському, і на міжнародному рівнях.

Найліпшим доказом визнання вмінь і талантів майбутніх економістів Рівного став всеукраїнський турнір. На ньому два призові місця здобули учні Рівненського економіко-правового ліцею, які свідомо пов'язують своє майбутнє з цією дисципліною.

- Турнір був надзвичайно цікавим, хоча й складним у підготовці. Попри те, що економіка лише три роки є базовою дисципліною в середній ланці освіти, всі учасники змагання впоралися із завданнями далеко не шкільного рівня, - каже директор економіко-правового ліцею Світлана Алексєєвич. - Учні захоплено дискутували про економіку України й світу в цілому. Задоволення отримали й члени журі, у складі якого були провідні викладачі економічних дисциплін вищих навчальних закладів з Рівного, Дніпропетровська, Харкова, Луцька, Херсона.

Опісля турнірних змагань гості Рівного поділилися враженнями про наше місто. Найбільше їм сподобалися чистота та охайність рівненських вулиць, а самі рівняни запам'ятаються щирістю та гостинністю.

26.01.2006Дана РУДАКОВА



Рівне-Ракурс №10 від 26.01.2006p. 
На головну сторінку