Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №420 від 29.10.2009p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Таки добудують

Онкодиспансер відкриється на Новий рік

Онкодиспансер відкриється на Новий рік

Робота над добудовою другої черги Рівненського обласного онкологічного диспансеру кипить. Люди метушаться неначе мурашки. Освоїти 15 мільйонів гривень, які надійшли із державного бюджету, для такого об’єкта - не проблема. Начальник управління капітального будівництва РОДА Михайло КИРИЙЧУК запевняє, що будівництво йде за графіком, а при нормальному фінансуванні всі роботи закінчать у поставлені строки: “У листопаді надійде друга черга коштів, ще 14 мільйонів гривень”.

Підрядники говорять, що робітники працюють у дві зміни, а якщо є необхідність, то роботи тривають і в нічний час. Всього на добудові другої черги онкодиспансеру працюють 500 осіб. “Наразі всі зацікавлені, щоб найголовніший заклад у Рівному завершили вчасно. Нам назустріч йдуть усі будівельні фірми та організації, даючи в кредит будівельні матеріали”, - говорить пан Кирийчук. Хоча строки неймовірні, проте ніхто не сумнівається, що все буде зроблено вчасно.

У свою чергу головний лікар Рівненського обласного онкологічного диспансеру Григорій МАКСИМ’ЯК роботою будівельників задоволений: “У цьому приміщенні передбачено 240 ліжок. Обладнання вже є, чекаємо лише першого січня, щоб розпочати роботу в облаштованому закладі”.

Ні для кого не є секретом, що добудова корпусу стала ахіллесовою п’ятою для Рівненської області, адже першу чергу сучасного онкодиспансеру ,здали в експлуатацію ще у далекому 2004 році, а ось друга перетворилася на довгобуд. Тому завершення цього важливого об’єкта, за словами голови облдержадміністрації Віктора МАТЧУКА - це “справа честі”.

29.10.2009Алла БІДЮК



Рівне-Ракурс №10 від 29.10.2009p. 
На головну сторінку