Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №421 від 05.11.2009p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Новини Рівного

Афіші продовжують зривати

Міська влада продовжує боротьбу з афішами, які наклеюють на стовпах, або розміщують за принципом “де заманеться”. На думку міського голови Володимира ХОМКА, єдина впливова дія, - “щоб ті, хто розвішував плакати, бачили, що вони вже не висять”.

За собак потрібно платити?

За кордоном кожен, хто захотів завести у квартирі чи в будинку домашнього улюбленця, має отримати на це дозвіл сусіда. Якби у Рівному ввели ще й податок на собак, тему облаштування собачого притулку можна було б закрити - його б використали на утримання закладу.

Устя не винна

Не перше десятиліття в Устю виливаються органічні рештки. Це не забаганка міських чиновників, а наслідок існуючої загально-сплавної каналізації, яка діє у центральній частині міста.

Для того, щоб каналізацію переробити на зливну, потрібні сотні мільйонів гривень. Але навіть не це головне - потрібно зупинити всю центральну частину, перекопати і прокласти труби.

Єдина в Україні дитяча філармонія працює у Рівному

Відтепер дитячі таланти Рівненської області мають можливість виступати на великій сцені. У Рівному створили єдину в країні обласну дитячу філармонію. Ініціатором створення культурного осередку став директор рівненської музичної школи №2 Валерій Марченко. Виступи молодих музик будуть проходити в останню п’ятницю місяця.

Рівняни заборгували комунальникам

- Станом на 1 жовтня жителі нашого міста заборгували комунальникам майже 65 мільйонів гривень, - зазначає начальник відділу Головного управління статистики Алла ШМАТОВА. - Значна частина заборгованості сягає трьох і більше місяців. Рівняни винні за: газопостачання - 62,9 відсотка, централізоване опалення та гаряче водопостачання - 21,4, утримання будинків і споруд та прибудинкових територій - 39,5, за постачання холодної води та водовідведення -19,1 відсотка.

Транспортний податок підтримує бюджет

За січень-жовтень 2009 року до бюджету надійшло понад 13 мільйонів гривень податку від власників транспортних засобів та інших самохідних машин та механізмів, до бюджету міста - 9,2 мільйона.

Податок із власників транспортних засобів, самохідних машин і механізмів як з юридичних, так і фізичних осіб - одне із джерел фінансування будівництва, реконструкції, ремонту та утримання автомобільних шляхів загального користування.

05.11.2009Любов РОМАНЮК



Рівне-Ракурс №10 від 05.11.2009p. 
На головну сторінку