Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №422 від 11.11.2009p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Новини області

Тимошенко бачила, як будують у Рівному

По дорозі до Луцька Прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко відвідала Рівне, де особисто ознайомилася із процесом завершення будівництва другої черги Рівненського онкологічного диспансеру. Нагадаємо, що для цього уряд виділив 29 мільйонів гривень.

Про приїзд Тимошенко ніхто не знав. Юлія Володимирівна на власні очі забажала пересвідчитися, яким чином використовуються надані кошти і була задоволена оперативністю і фаховістю рівненських будівельників: “Робота кипить, будівництво йде за планом. Такими темпами до кінця року обласний онкодиспансер справді добудують”.

Безпеку у школи - від “Самооборони”

Нещодавно активісти “Народної Самооборони” Рівненщини перевірили у тестовому режимі “кнопку безпеки”, встановлену у ЗОШ №1 міста Здолбунів. Від того часу на Рівненщині розпочали програму - “Кнопку безпеки - у школи”. Акція є соціальною і ставить за мету привернути увагу громадськості до проблеми захисту і безпеки дітей та вчителів у Рівненських школах.

Перші такі “кнопки безпеки” вже встановлені відділом Державної служби охорони у Дубенській ЗОШ №6 та Здолбунівській ЗОШ №1.

Острозькій академії - плюс 15

Минулого тижня Національний університет “Острозька академія” відсвяткував свій ювілей - 15 років з моменту її відродження, і 440 років від заснування першого вищого навчального закладу у Східній Європі.

Найвизначнішою подією святкового дня став безцінний подарунок від сім’ї Гайдуків. Вони передали академії оригінал Острозької Біблії, яка датується 1581 роком.

У Кузнецовську збільшили тарифи

На засіданні виконавчого комітету, яке відбулося в Кузнецовську, вирішили змінити тарифи на перевезення пасажирів по міських маршрутах. Відтак поїздка за маршрутним сполученням “Собор - Залізнична станція” коштуватиме 1,75 гривні; за маршрутами № 1, 2, 3, 5 - 1,50 гривні; за маршрутом № 4 - 1,75 гривні; за маршрутом “Автовокзал - Собор - Автовокзал” - 1,50 гривні. Раніше проїзд у міському транспорті коштував 1 гривню.

Крім цього, погодили тарифи на перевезення в міських маршрутках дітей, що навчаються в другу зміну. Для них проїзд коштуватиме 50 копійок.

У Сарнах закрили ринок

Виїзний ринок у місті Сарни протягом двох тижнів перебуватиме на карантині. Ринок, який розташований на місцевому стадіоні, закрили через погіршення епідеміологічної ситуації в області.

Тож підприємці майже з усіх західних областей України, що торгують на ринку, два тижні сидітимуть без роботи.

Усі - на кабана

За рахунок збільшення кількості приватних мисливських господарств порівняно з минулим роком, на Рівненщині значно побільшало диких кабанів. Тож дозвіл на їх відстріл продовжили до кінця січня 2010 року. Проте у деяких районах, де кабанів не так вже й багато, терміни полювання визначатимуть власники угідь.

11.11.2009Алла БІДЮК



Рівне-Ракурс №10 від 11.11.2009p. 
На головну сторінку