Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №422 від 11.11.2009p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ціна довіри

А поросятка-то за крадені…

Дідусь Василь банкам не довіряв, як, мабуть, і більшість людей поважного віку “ще тієї закалки”. Тому протягом довгих років пенсіонер дбайливо складав копійку до копійки у міцну скриню із замком. Зберігав свої заощадження в оселі, де мешкав сам. Заради перестороги не пускав чужинців на поріг. Щоправда, іноді до нього навідувалися односельчани, яких просив допомогти по господарству. Аж тут - біда! Гроші зникли!

Раненько-вранці пенсіонер, побачивши, що за час його відсутності “скарб” зник, розповів про свою печаль дільничному інспектору міліції, а невдовзі - і слідчо-оперативній групі, яка виїхала на місце події. За словами першого заступника начальника Костопільського РВ Павла ШКОДИЧА, правоохоронці отримали повідомлення від 87-річного жителя села Малий Мидськ про крадіжку з його будинку 15-ти тисяч гривень.

- Того ж дня правоохоронці встановили ім’я крадія, - зауважує Павло Шкодич. - Це раніше судимий за крадіжку 33-річний односельчанин потерпілого Руслан.

Чоловік у скоєному зізнався. До слова, майже всю викрадену суму у підозрюваного вилучили і повернули власнику. Поки що невідомо, чи знав пенсіонер про кримінальне минуле свого “помічника”, але, довідавшись, що саме того підозрюють у крадіжці грошей, відразу не повірив. Надто вже люб’язним, товариським та щирим здавався йому Руслан. Правоохоронці обов’язково встановлять, чим керувався останній, коли ламав замок на дідовій скрині. Нині вже відомо, що за частину чужого “скарбу” він встиг придбати поросят для власного господарства.

11.11.2009Любов РОМАНЮК



Рівне-Ракурс №10 від 11.11.2009p. 
На головну сторінку