Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №422 від 11.11.2009p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Калейдоскоп подій

Збили на тротуарі

4 листопада у с.Шубків Рівненського району водій автомобіля “ВАЗ” Андрій раптово скерував свій транспортний засіб з проїзної частини на тротуар. У результаті цього під колесами авто опинилася 72-річна місцева жителька Олександра, яка йшла тротуаром. Наразі жінка перебуває в обласній лікарні Рівного.

Вогонь знищив диван та господаря

Пожежа сталася у житловому будинку села Білашів. На місці виклику вогнеборці в апаратах захисту органів дихання увійшли до помешкання, де в одній із кімнат знайшли бездиханне тіло господаря - 46-річного Леоніда. Вогнем було пошкоджено лише диван, на якому відпочивав чоловік, та два квадратних метри підлоги. Поруч із тілом загиблого працівники МНС виявили безліч недопалків та спалених сірників…

У Вербче вполювали людину

Нещодавно в одному з лісових масивів поблизу с. В.Вербче Сарненського району з мисливської рушниці поранили 42-річного рівнянина Василя. Куля влучила у гомілку. Працівники міліції встановили, що постріл з гладкоствольної рушниці скоїв 52-річний місцевий житель Іван. Проводиться перевірка.

Справа депутата - у суді

Чиновниця, яка є депутатом сільської ради, підписала та скерувала в Дубенський міжрайонний відділ кримінально-виконавчої інспекції недостовірну інформацію про те, що громадянин нібито відпрацював громадські роботи терміном 50 годин (таку міру покарання йому призначено рішенням суду). Однак вказані роботи виконала інша особа, а правопорушник фактично уник передбаченої законом відповідальності.

На даний час цю кримінальну справу з обвинувальним висновком скеровано до суду для розгляду.

У Бармаках зайнявся трактор

Вогнеборці за допомогою водяних стволів спочатку охолодили паливні баки із соляркою, щоб запобігти можливому вибуху, а за допомогою піни остаточно впоралися із пожежею.

Хвилюючись, 43-річний Олександр розповів, що вони з напарником орали колгоспне поле, як раптом почули скрегіт металу і тієї ж миті з двигуна вихопився стовп вогню. Вогнегасником загасити палаюче моторне масло не вдалося. Напарник побіг за кілька кілометрів у село за допомогою і вже звідти викликав вогнеборців. А пан Олександр, маючи при собі мобільний телефон, від хвилювання забув номер пожежно-рятувальної служби.

Забула 70 тисяч на лавці

Чекаючи дизель до Здолбунова, жінка забула на лавці сумку, у якій, крім 3-х тисяч гривень готівкою, були й коштовності на 70 тисяч гривень. Попередньо відомо, що підозрювані “засвітилися” в Одеській області.

У Рівному “роззули” авто

Вночі невідомі викрали п’ять коліс з автомобіля “ВАЗ 21013”, що належить 27-річному рівнянину Антону. Власник залишив авто у дворі будинку за місцем проживання.

11.11.2009Любов РОМАНЮК



Рівне-Ракурс №10 від 11.11.2009p. 
На головну сторінку