Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №423 від 19.11.2009p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Новини області

Людям роздають безкоштовні квартири

Між мешканцями Рівненщини мають розподілити 279 безкоштовних квартир. Вони куплені Державною іпотечною установою в Рівному, Здолбунові, Костополі та в селі Зоря Рівненського району. За словами заступника голови обл-держадміністрації Степана ПАВЛЮКА, п’яту частина помешкань розподілять між військовими, еменесниками, співробітниками СБУ та прикордонниками. Решту житла - між місцевими громадами. Довгоочікувані квартири викуплять за державні гроші на об’єктах, будівництво яких завершене більше, ніж на 80 відсотків.

У Рівнеенерго - новий голова

Новим головою правління енергопостачальної компанії “Ей-І-Eс Рівнеенерго” на зборах акціонери обрали Вадима КУХТІЯ, який до цього обіймав посаду комерційного директора “Ей-І-Ес Київобленерго”. На новій посаді він замінив Аліну Бондаренко. У 2006-2007 роках Вадим Кухтій вже працював головою правління енергопостачальної компанії на Рівненщині.

Президент відзначив Рівненських аграріїв

З нагоди Дня працівників сільського господарства Президент України нагородив орденом “За заслуги” III ступеня Галину Шнайдрук - птахівницю товариства “Птахофабрика Крупець”.

Орден княгині Ольги III ступеня отримала Надія Переходько - перший заступник начальника головного управління РОДА, медаль “За працю і звитягу” отримав Андрій Міщанюк - голова асоціації “Рівнеоблсількомунгосп”, а звання “Заслужений працівник сільського господарства України” удостоївся Микола Пилипчук - директор сільськогосподарського підприємства “Імені Воловікова”.

У четвер затулятимуть вуха

Протягом 19-20 листопада у період з 11.00 до 11.40 на Рівненщині проводитимуть комплексну перевірку систем оповіщення цивільного захисту області з практичним увімкненням електросирен.

У Кузнецовську не проходять медогляд

У Кузнецовській поліклініці скасували медогляди. На такий крок пішли, щоб зменшити розповсюдження захворювань на ГРВІ та грип. Тим людям, котрим потрібно пройти плановий медичний огляд, доведеться зачекати, поки не оголосять про закінчення карантину.

У виробництві - спад

Промисловими підприємствами області за січень-жовтень 2009 року випуск продукції зменшився на 33,2 відсотка порівняно з минулим роком. Основні причини - обмеження постачання природного газу з травня по листопад на ВАТ “Рівнеазот”. Крім того, проводили планово-попереджувальні ремонти енергоблоків на “Рівненській АЕС”.

У Бабині є своя криївка

Днями у селі Бабин Гощанського району відбулося урочисте відкриття криївки-музею Української Повстанської Армії. Криївка являє собою своєрідне укриття під землею, в якому колись жили повстанці.

19.11.2009Алла БІДЮК



Рівне-Ракурс №10 від 19.11.2009p. 
На головну сторінку