Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №225 від 02.02.2006p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Думка

Щоб не було протистоянь і конфліктів

Віктор Чайка буде співпрацювати з усіма політичними силами, які готові трудитися на благо і розвиток рідного міста

Останнім часом політичні партії та виборчі блоки звертаються до чинного міського голови Рівного Віктора Чайки з пропозиціями щодо його підтримки чи навіть висунення як кандидата на цю посаду на виборах 2006 року.

Така увага та висловлення бажання підтримати міського голову на виборах свідчить про те, що міська влада визначила правильний, поступальний розвиток територіальної громади. Місто розвивається, будується, тут формуються нові підходи до розвитку як галузей виробництва і підприємництва, так і гуманітарної сфери.

Відповідно до чинного законодавства, міська рада буде формуватися на основі пропорційної системи з депутатів, які представлятимуть політичні партії. А міський голова, на думку Віктора Чайки, повинен бути виразником інтересів усієї територіальної громади, незалежно від політичних переконань тих чи інших її представників.

Висловлюючи вдячність виборчому блоку “Наша Україна” за підтримку, Віктор Чайка заявляє про своє бажання співпрацювати з усіма політичними силами, які готові трудитися на благо і розвиток рідного міста. Ця позиція викликана бажанням консолідувати здорове ядро міського політикуму заради уникнення протистоянь, непорозумінь чи конфліктів і формування дієздатної міської ради та її виконавчих органів за підсумками голосування у березні 2006 року.

02.02.2006Інформаційно-аналітичний відділ Рівненського міськвиконкому



Рівне-Ракурс №10 від 02.02.2006p. 
На головну сторінку