Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №423 від 19.11.2009p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Калейдоскоп подій

У Рівному зайнялося авто, у Радивилові - котел

На перехресті вулиць Чорновола - Мірющенка загорівся автомобіль “Форд-Транзит”. Вогонь пошкодив лобове скло, сидіння, моторний відсік та двигун. Причина пожежі та збитки встановлюються. У цей час вогонь нищив кухню у Радивилові. Згорів газовий навісний котел, витяжка, мікрохвильова піч.

Вночі зливали бензин

Співробітники Рівненського міськвідділу міліції затримали двох рівнян - 21-річного Віктора та 24-річного Олександра, які вночі, пошкодивши кришки бензобаків “вазівок”, викрали 12 літрів бензину марки “А95” та стільки ж пального марки “А92”.

Наркотики продавали біля школи

13 листопада поблизу ЗОШ №9, що на вул. М.Вовчка, що у Рівному, під час оперативної закупівлі правоохоронці затримали 28-річного рівнянина Сергій. За 70 гривень чоловік збув медичний шприц, наповнений 0,5 мл рідини коричневого кольору із запахом розчинника. Як з’ясувалося під час обшуку, Сергій мав при собі ще один шприц, наповнений на 1,5 мл тією ж рідиною.

“Продукти” залишили без продуктів

У ніч на 13 листопада з магазину “Продукти” у с.Суховоля Володимирецького району невідомі викрали продукти харчування, спритні напої та цигарки. Збиток становить близько 10 тисяч гривень. Злодії потрапили до магазину через вікно. Тим часом постраждали “Продукти” у Дубровиці. Підозрюваний - учень 8-го класу Валентин - встиг напередодні “вставити” ще й “Кулінарію”.

Труп знайшли біля міліції

На вулиці Червоноармійській, поблизу Рокитнівського райвідділу, на узбіччі дороги знайшли мертвою 57-річну Ніну. Під час поверхневого огляду трупа характерних ознак смерті, які б могли настати внаслідок ДТП, виявлено не було.

Однак під час судово-медичної експертизи з’ясувалося, що причиною смерті жінки є масивна травма тіла з чисельними переломами кісток, пошкодження внутрішніх органів та алкогольне сп’яніння. Смерть настала внаслідок ДТП. Транспортний засіб розшукують.

На вулиці напали на намет агітаторів

12 листопада близько 15:30 невідомі напали на намет громадської організації “Фронт Змін”, що знаходився на вул.Кн.Романа. Двоє молодиків, які, за свідченнями очевидців, перебували у п’яному стані, накинулися на намет та волонтера організації Валентина Качана. Під час бійки вони брутально лаялися на адресу одного кандидата і вигукували гасла за іншого.

Розгнівався, побив, прив’язав - сів

7 років проведе за ґратами юнак, який жорстоко покарав коханця своєї матері. Нагадаємо, що у лютому цього року 16-річний житель села Борове Рокитнівського району, побачивши свою матір у ліжку з чоловіком його хрещеної, покарав останнього. Спершу побив, а потім прив’язав його до коня. Чоловік помер на вулиці.

19.11.2009Любов РОМАНЮК



Рівне-Ракурс №10 від 19.11.2009p. 
На головну сторінку