Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №423 від 26.11.2009p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Тепло

Працювати у збиток ніхто не збирається

Працювати у збиток ніхто не збирається

Тепер мешканцям Рівного не доведеться пити валідол, нервуватися та сваритися з теплопостачальниками. Новостворене підприємство ТОВ “Рівнетеплоенерго”, яке обігріває близько 40 відсотків міста, обіцяє споживачам вчасне та чесне постачання тепла в їхні будинки.

Нагадаємо, що компанія виграла конкурс з оренди майна КТП “Комуненергія” на 15 років. Умови, які влада міста поставила підприємству, наступні: обов’язкова реєстрація у Рівному та збереження робочих місць. Таким чином всі 487 працівників “Комуненергії” перевели у нову організацію.

“З отриманням лімітів на газ проблем не буде. Всі ліцензії на це є”, - говорить керівник ТОВ “Рівнетеплоенерго” Степан КОРОПЕЦЬКИЙ. Проте не обійшлося і без розчарувань. Керівництво стурбоване, що їм не вдалося гідно розпочати опалювальний сезон. “Наразі ми працюємо у швидкому темпі для усунення всіх негараздів”, - пояснює пан Степан.

Що ж стосується КТП “Комуненергія”, то воно ще “на ходу”, тобто працює за рахунок дебюторської заборгованості, маючи ще й кредиторський борг. Проте колеги, які взяли в оренду їхнє майно, запевняють, що допоможуть вирішити гостре питання з боргами і вже найближчим часом ця проблема взагалі не буде актуальною.

Фінансовий директор ТОВ “Рівнетеплоенерго” Тетяна КАЗАЧЕК наголошує, що тариф, який діє на сьогодні, є економічно обгрунтованим і повністю покриває всі витрати: “Працювати у збиток ми не будемо”.

26.11.2009Алла БІДЮК



Рівне-Ракурс №10 від 26.11.2009p. 
На головну сторінку