Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №423 від 26.11.2009p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Думки

Ющенко із Януковичем змовилися проти Тимошенко?

Ющенко із Януковичем змовилися проти Тимошенко?

Партія регіонів розраховує на створення тимчасової більшості і формування нового уряду, якщо вдасться відправити у відставку Кабмін Юлії Тимошенко.

Такої думки дотримується керівник депутатської фракції БЮТ в Рівненській обласній раді Микола КУЧЕРУК. Він запевняє, що “закиди” ПР про можливу відставку уряду є безпідставними. На його думку, заява “регіоналів” - це “їх відповідь на ефективні дії уряду по подоланню кризи та епідеміологічної ситуації в країні”. “Партію регіонів і їхніх союзників не влаштовують успішні дії, які демонструє уряд Тимошенко. Поки Прем’єр-міністр витягувала країну з економічної кризи, ПР разом із прибічниками думали, як пересидіти осторонь лихі часи, тому серйозно ідею про відставку сприймати не можна”, - заявляє пан Кучерук.

У свою чергу заступник голови обласної ради Валентин КРОКА погоджується з однопартійцем: “Урядові Тимошенко не дають працювати. Боротьба ведеться не проти Юлії Володимирівни, а проти власного народу. У команди Януковича та Ющенка виходить так, що чим гірше - тим краще”. Також пан Крока стверджує, що Президентські дії направлені на підтримку усіх програм Партії регіонів. Яскравим прикладом є підписання Ющенком закону про підвищення соціальних стандартів, який запропонували саме “регіонали”.

26.11.2009Алла БІДЮК



Рівне-Ракурс №10 від 26.11.2009p. 
На головну сторінку