Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №425 від 03.12.2009p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Лідер ринку

ТРК “NOVUS” по вул. Гагаріна, м. Рівне

“Євробудсервіс” втілить Ваші мрії в життя!

“Ера капiтальних нежитлових споруд закінчується: адже більшості вітчизняних бізнесменів на будівництво капітального виробничого чи торгового приміщення бракує і часу, і грошей”, - переконаний Олексій Анатолійович КОЛОСКОВ, директор рівненської компанії “Євробудсервіс”, яка з 2003 року успішно займається спорудженням “під ключ” нежитлових об’єктів із металоконструкцій та сендвіч-панелей. Собівартість квадратного метра на цих об’єктах знижується порівняно з традиційним будівництвом у 1,5 раза, а в окремих випадках - до 10 разів.

Реагуючи на попит ринку, компанія “Євробудсервіс” пропонує своїм клієнтам у всіх регіонах України як виробництво та монтаж повнокомплектних швидкоспоруд-жуваних великих будівель будь-якої складності (супермаркетів, складів, цехів та заводів, виставкових павільйонів, торгових центрів, спортивних комплексів), так і комплексне ведення проектів, включаючи послуги з проектування і генерального підряду.

Підприємство забезпечене висококваліфікованими фахівцями, сучасною виробничою базою, спеціалізованим устаткуванням, що гарантує якісне виробництво усіх видів будівельних металоконструкцій, а також різноманітних кованих виробів (решіток, парканів, хвірток, альтанок, квітників тощо).

Клієнтами “Євробудсервісу” є провідні вітчизняні та закордонні мережі великих супермаркетів, потужні оператори ринку нафтопродуктів і відомі українські підприємства. На їх замовлення рівненські майстри виготовили та змонтували металоконструкції торгівельних центрів “Фоззі”, “Караван”, “Екватор” та “NOVUS” (литовська мережа супермаркетів) у Рівному, “Епіцентр” - у Хмельницькому та “ОВІ” - в Харкові, заводу “Церсаніт” - у м. Новоград-Волинський, газових модулів АЗС “ОККО” та водоочисного обладнання.

1 грудня виповнилося шість років плідної діяльності “Євробудсервісу” на вітчизняному будівельному ринку. На адресу компанії надійшли привітання від багатьох партнерів і вдячних клієнтів із щирими побажаннями її працівникам невичерпного здоров’я, добра, благополуччя, щедрих замовлень та гідної оцінки їх праці.

До цих побажань приєднується і редакція тижневика “Рівне-Ракурс”.

Компанія “Євробудсервіс”

33014, м. Рівне, вул. Княгині Ольги, 5, офіс 505; тел./факс: (0362) 26-94-24, моб. тел.: (096) 782-25-89; e-mail: evrobudservis@mail.rv.ua http://evrobudservis.rv.ua

03.12.2009Олесь ДУБОВИК



Рівне-Ракурс №10 від 03.12.2009p. 
На головну сторінку