Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №425 від 03.12.2009p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Заява

Луценко: Ющенко пригрів бандюків у краватках і заявив: “Юрію, ти їх ніколи не посадиш”

Віктор Ющенко виявився не готовий до щоденної, “з кривавими мозолями на пальцях”, роботи Президента. Про це заявив Міністр внутрішніх справ, лідер “Народної само-оборони” Юрій ЛУЦЕНКО.

“Після того, як я став Міністром внутрішніх справ, то через 2-3 місяці зі здивуванням побачив, що Віктор Андрійович рятує країну в повній відповідності з КЗоТом - не більше 8-и годин на день. Відтак цих годин ставало все менше і менше. І можу вас завірити: Віктор Андрійович явно не трудоголік”, - заявив Луценко, пише “ЛІГА”.

“Віктор Андрійович повернув Україну до українськості, це правда. Але чи досить цього для глави держави за цих 5 років, а тим більше на 5 років наступних?” – сказав він. На думку Луценка, сьогоднішня поведінка Ющенка свідчить про те, що він хоче керувати державою і при цьому не хоче відповідати за результат.

За його словами, не хоче діючий Президент і боротися з корупцією. Як приклад, Міністр навів вибори до Київради в березні минулого року. “Віктор Андрійович мені прямо сказав: “Очолюєш команду, але потім треба буде домовитися про коаліцію з Черновецьким”, - розповів Міністр.

“Коли я йому відповів, що ніколи в коаліцію з бандюками не вступав і вступати не збираюся, то відповідь Ющенка була для мене шоком: “Юрію, кинь свої ментовські звички і запам’ятай: кожного, хто до мене заходить у краватці, ти ніколи не посадиш”. Після цього будь-яка віра у наведення ладу у мене звалилася”, - заявив глава МВС.

На думку Луценка, Ющенко воліє бути оточеним посіпаками, але дуже багатими посіпаками, зручними для нього. За словами Міністра, при цьому Президент ще і говорить патріотичні фрази людям, яких ці лизоблюди відверто пограбували.

“Я не хочу такого Президента. Віктор Андрійович здолав дракона, але сам став драконом без найменшого опору цьому явищу”, - вважає глава МВС.

Окрім того, Луценко заявив, що теперішній вибір – це вибір між двома кандидатами. “Давайте просто визначимося: ми хочемо жити в країні Януковича чи ні? Янукович нічим не змінився… Він залишився людиною, котра вважає, що Україна - це велика Донецька область, в якій є декілька сіл бандерівців, керувати котрими треба через колючий дріт, залякування і тиск, і це дуже ефективно”, - підкреслив міністр.

03.12.2009Степан ГЛАДУШ, censor.net.ua



Рівне-Ракурс №10 від 03.12.2009p. 
На головну сторінку