Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №425 від 03.12.2009p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Сім’я

Назвав себе вбивцею, аби захистити доньку

…Додзвонювач розповів, що під час бійки наніс зятеві ножові поранення в ділянку грудної клітки. Останній помер. У село Крупець Радивилівського району негайно виїхали правоохоронці.

Коли міліціонери відчинили двері оселі, Володимир уже не дихав. При спілкуванні з його тестем Леонідом та донькою Марією слідчі встановили істину.

Того дня жінка й чоловік пили. Двох пляшок вина та близько 250 грамів горілки, які Володимир подужав самотужки, вистачило, аби між подружжям розгорілася сварка. Чоловік почав ображати дружину нецензурними словами та намагався вдарити її. Марія, перелякавшись, вибігла з вітальні, де так несподівано перервалося мирне застілля, та поспішила на кухню. Назад до розлюченого коханого вона повернулася з ножем… і відповіла чоловікові, який знову спробував підняти на неї руку, трьома ударами в ділянку грудей і живота.

У цей час додому мав повернутися Маріїн батько. Тому жінка перетягнула тіло до спальні, поклала його на диван, поприбирала в хаті та… сіла дивитися телевізор. Леонід, побачивши світло, зайшов до кімнати й заціпенів. Під ковдрою з плямами крові лежав Володимир. Та коли погляд 51-річного жителя села Крупець зупинився на закривавленому ножі, він усе зрозумів і за мить на вулиці з мобільного повідомив, що заподіяв смерть зятеві. Згодом Леонід зізнався, що таким чином хотів вигородити свою меншу доньку.

03.12.2009Любов РОМАНЮК



Рівне-Ракурс №10 від 03.12.2009p. 
На головну сторінку