Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №426 від 10.12.2009p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Скандал

Майор Мельниченко покинув дружину та доньку заради пишногрудої білявки

Майор Мельниченко покинув дружину та доньку заради пишногрудої білявки

Останнім часом у ЗМІ активно обговорюється роман скандально відомого майора Миколи Мельниченка з ведучою ток-шоу “Знайдемо вихід” Наталією Розинською. До речі, привід для цього дала сама Наталя.

Так, в одному з ефірів програми “Світське життя з Катею Осадчою” Розинська, говорячи про Мельниченка, зазначила: “Я скажу вам відверто... Він мені подобається! А що там буде потім, я вам розкажу потім”.

Як зазначають ЗМІ, Мельниченко вже розлучився зі своєю дружиною Лілею та покинув дочку Лесю. 28-річна пишногруда білявка зазначила, що не бачить перешкод для того, щоб вийти заміж за 48-річного Мельниченка. Хоча й зауважила: “Я думаю, що це не перший і, можливо, не останній чоловік, який заради мене розлучився”.

“Він (Мельниченко -ред.) хороша людина, він мені подобається. Як, втім, я, наприклад, знаю половину парламенту, майже всіх достойних депутатів, - сказала Розинська. А на зауваження Осадчої, що у Наташі, певно, немає роману з половиною українського парламенту, Розинська заінтригувала: “Ви мало про що знаєте!”

Розинська і Мельниченко познайомилися близько півроку тому. Тоді ж Розинська розірвала стосунки з одним із депутатів Верховної Ради, з яким мала роман. Деякий час тому епатажна ведуча планувала побратися з 64-річним шведським бароном Свеном де Гір Кон Геральдом. Проте весілля не відбулося.

Відчувається, що у скандальної білявки неабиякі матеріальні забаганки. Виникає питання: звідки кошти на залицяння у колишнього майора? Скільки він намагається заробити на виборах? Та чи достатньо йому заплатять за застарілий скандал, аби втримати вибагливу білявку?

10.12.2009



Рівне-Ракурс №10 від 10.12.2009p. 
На головну сторінку