Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №426 від 10.12.2009p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Мода

Новинки зими-2009-2010

Новинки зими-2009-2010

Незважаючи на плюсову температуру за вікном, готуватися до зими - справжньої, морозної, все-таки потрібно. А то, знаєте, як буває - кожна пора року застає ніби зненацька, і виявляється, що нам, жінкам, знову немає що одягнути… Отже, ознайомтеся з модними тенденціями та новинками, які не лише врятують від холоду, а й дозволять бути красивою і стильною.

Колір - блискуча паморозь

Металевий блиск надасть одягу сучасного глянцю. Багатошарове плетиво і дуже товста шкіра визначають силуети. Для до-сягнення жіночності можна поєднати шовкові й тонкі вовняні тканини. Фаворит сезону - фіолетовий колір. Саме він змагається в елегантності й шляхетності з чорним.

Спіла слива, інжир, фіалка, перламутр, аметист - розмаїтість відтінків робить фіолетовий колір чи не найбагатшим у цьому сезоні. Колір ірису, наприклад, чудово пасуватиме для створення романтичної сукні.

Бабусине плетиво

Нинішнього сезону трикотажні речі дивним чином поєднують екстравагантність та душевність. На щодень обираємо практичні светри і кардигани об’ємної в’язки. Модні аксесуари з блискучою фактурою додадуть шику лаконічним речам.

Пухнасте хутро

Розкішна шубка, хутряний жилет або рукави - сьогодні не просто рятунок від морозів, а й модні елементи. Стиль дів далеких сорокових, схильний до сюрреалізму, прослідковується на подіумах цієї зими. Хутряні рукави - деталь з історії моди, що зненацька стала актуальною. Жакет із рукавами з хутра здатен перетворити вас на блискучу кінодіву. Носіть з ним сукню-футляр та ексклюзивні прикраси.

А хутряний жилет стане для кожної модниці справжнім пухнастим дивом. Найпростіше вбрання він спроможний перетворити у щось елегантне і неповторне. Підкресліть талію тонким шкіряним ремінцем - наряд готовий.

Привіт з Австралії…

Світ переживає справжній бум чобіт “уггі”. Сьогодні це взуття на піку моди. Тепле, зручне, стильне - такі головні вимоги сучасних жінок до зимового взуття. Уггі по всіх критеріях відповідають цьому і складають конкуренцію чоботам, черевикам і навіть унтам. Дизайнери прикрашають уггі різноманітними бантами, напівкоштовним камінням, заклепками та тисненням.

Що ж до іншого зимового взуття, то дизайнери доповнили свої моделі напівчобітками, чобітьми і черевиками: блискучі напівчобітки на підборах, а також замшеві з округлим носом і шнурівкою. Чоботи мають бути неодмінно з високими халявами. Чорний - фаворит сезону, але сірий, зелений і синій не менш актуальні. Ліловий, фіолетовий та малиновий - для найсміливіших.

Що стосується платформи, то вона, як і минулоріч, лідер серед інших тенденцій. Масивні замшеві, шкіряні, зі складним оздобленням - обирайте на будь-який смак.

До складного одягу підбирайте просте взуття, і - навпаки.

Рок - назавжди

Найактуальніші деталі сумок сезону - чорний колір, шкіра, заклепки, багато металевих деталей. Самі сумки можуть бути будь-якого розміру, але найактуальніші - спокійного книжного формату. І пам’ятайте, що носити сумку модно в руці, а не на плечі.

10.12.2009



Рівне-Ракурс №10 від 10.12.2009p. 
На головну сторінку