Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №226 від 09.02.2006p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Економіка і ми

Енергозберігаючі лампи і котли, які працюють на відходах

Новітні технології в Рівному

За 2005 рік обсяги промислового виробництва склали 1408,3 мільйона гривень, що на 10,42 відсотка більше, ніж за 2004 рік.

Стабільно працювали і значно збільшили обсяги виробництва старожили рівненської промисловості - ВАТ «Рівнеазот», ВАТ «РЗВА», ТОВ «Прометей-А», НВФ «Продекологія», ЗАТ «Агроресурс», ТОВ «Акватон», ВАТ «Рівненська фабрика нетканих матеріалів», ЗАТ «Рівнестиль», ТОВ «Радема», ПП «Віліс», ВАТ «Поліссяхліб», ЗАТ «Ей-І-ЕС Рівнеенерго».

У 2005 році до основного кола промислових підприємств увійшли нові, які впевнено розвиваються і збільшують обсяги виробництва: ЗАТ «Рівненський домобудівний комбінат» та ТОВ «Адена», які працюють в галузі з виробництва неметалевих мінеральних виробів; ЗАТ «Рівнеборошно», ТОВ «Хлібодар», ДП «Соки Рікос».

Помітних упіхів вдалося досягти, зокрема, завдяки оновленню виробничих потужностей, запровадженню прогресивних технологій, освоєнню нових видів конкурентноспроможної продукції.

Зокрема, ВАТ «Рівнеазот» розпочало будівництво цеху з виробництва карбаміду. На ВАТ «Газотрон» проводилися роботи з введення в дію виробництва енергозберігаючих ламп освітлення та котлів, які працюють на спалюванні відходів деревообробки. На ТОВ «Газотрон-Люкс» освоєно виробництво 8-трубчастих компактних люмінесцентних ламп загального призначення замість традиційних ламп розжарювання, використання яких дозволить зменшити споживання електроенергії в п'ять разів при збереженні такого ж рівня освітлення. Завершено пусконалагоджувальні роботи нової італійської лінії з виробництва карамелі на ВАТ «Рівненська кондитерська фабрика». Проведено реконструкцію п'ятої технологічної лінії на ВАТ «Поліссяхліб», що дало змогу розширити асортимент хлібобулочних виробів. Крім того, продовжує розширення виробничих площ з метою нарощування обсягів виробництва ЗАТ «Агроресурс».

09.02.2006За повідомленням інформаційно-аналітичного центру міськвиконкому



Рівне-Ракурс №10 від 09.02.2006p. 
На головну сторінку