Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №428 від 24.12.2009p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Переохолодження

За добу - семеро трупів

Зимові морози не вибачають громадянам легковажності та недбалості. Саме з цих причин у Рівненській області тільки за одну добу, з 20 на 21 грудня, внаслідок загального переохолодження організму загинуло 7 громадян. Ще одна людина з обмороженням верхніх та нижніх кінцівок - в реанімації.

- Перші трагічні випадки сталися 20 грудня у Радивилівському районі, - розповідає начальник центру пропаганди ГУ МНС в Рівненській області Богдан МАМЧУР. - У селі Радихівщина біля власного житлового будинку знайшли мертві тіла 32-річної Ганни та 20-річного Олега. Ще один випадок трапився у цьому ж районі поблизу села Опариси, де замерз 57-річний Іван.

Не оминуло лихо і Березнівський район, де 21 грудня замерзло ще дві людини. У селі Антонівка у власному господарстві смерть спіткала 63-річну пенсіонерку Ганну, а в селі Хотинь від загального переохолодження організму загинув у власній оселі пан Олександр, 1953 року народження. Ще два випадки загибелі трапилися у місті Рівне. А саме: на вулиці Млинівська, 35 знайшли мертве тіло без ознак насильницької смерті 36-річного пана Сергія. Друга трагедія сталася по вулиці Радивилівська 13-А, де у власному гаражі замерз пан Григорій. Разом із тим, кількість загиблих від загального переохолодження організму може зрости.

21 грудня без ознак насильницької смерті знайшли тіла ще чотирьох людей. У селі Бокійма Млинівського району - пана Василя, в селі Барання Радивилівського району - 55-річного пана Віталія, у селі Олександрія Рівненського району - Володимира, у селі Користь Корецького району - 53-річного пана Миколу. Наразі причини загибелі цих 4 громадян встановлюються.

Майже усі ці трагічні випадки, як правило, мають спільні причини: загиблі ніде не працювали та періодично зловживали спиртними напоями.

Зважаючи на вище викладене, Головне управління МНС України в Рівненській області звертається до всіх громадян із проханням бути надзвичайно обачними під час ускладнення погодних умов. Запам’ятайте, що найлегше піддаються впливу холоду особи, які перебувають в стані алкогольного сп’яніння. Правильно підбирайте одяг та взуття перед виходом на вулицю, обмежте переходи на далеку відстань, особливо в нічний час.

24.12.2009Любов РОМАНЮК



Рівне-Ракурс №10 від 24.12.2009p. 
На головну сторінку